Иван Ласкин: Политиците са идиоти, хилят се и си бъркат в носа!

0
"Бих влязъл в политиката, но не с финансови претенции"
"Бих влязъл в политиката, но не с финансови претенции" Снимка: Булфото

"Много харесвам Йорданка Фандъкова. Бих я подкрепил винаги. Аз съм патриот. Не искам да ни се изгуби държавата. Искам да живеем добре".

Това заяви пред Нова телевизия актьорът Иван Ласкин.

"Аз не се бунтувам. Искам да има единство, да сме единни. Хората са добри. Българинът е изключителен човек, състрадателен", каза още той и допълни: "Половината политици са идиоти. Те се хилят, бъркат си в носа и ходят по заведения, вместо да си вършат работата съвестно."

"Доста партии са ме канили да бъда политик. Бих се ориентирал към десните партии, националистическите. С едно условие обаче, аз не мразя турците, имам много добри приятели турци. Бих влязъл в политиката, но не с финансови претенции", обяви актьорът.

"Плеймейтката ми прилича на някой, който носи полов орган на два крака. Тя е безсмислено създание, родено от комплексите на нейните баща и майка. Приличат ми ми все едно са от кастинг за "Джурасик парк". Ако всички плеймейтки са в мензис, футболистите ще започнат да играят", сподели Иван Ласкин.

"Да излезеш от дом, в който са те прегръщали, и той да е празен, това е тотално. Затова аз я прегърнах силно", каза той на въпрос какво е направил, когато любовта на живота му Александра Сърчаджиева е загубила майка си.

"Пиех много, сега е по-леко положението. Преди прекалявах, сега не е така. Пия точно толкова, колкото един средно статистически български ловец", поясни още актьорът.

"Въобще не ме интересува как хората ще ме запомнят, интересува ме как ще запомнят децата ми", добави Ласкин.

Източник: Нова Телевизия
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари