Иван Иванов: Гласувах за това, Русе отново да се върне на пътя на развитието

2
Иванов гласува в в 9:00 часа в секцията си в ДГ "Иглика"
Иванов гласува в в 9:00 часа в секцията си в ДГ "Иглика" Снимка: Facebook / Арена Медиа

Иванов гласува в 9:00 часа в секцията си в ДГ "Иглика"

"Гласувах за това, Русе отново да се върне на пътя на развитието! Гласувах с надежда заедно с русенци да направим града ни по-модерен и по-красив." Това заяви след като гласува тази сутрин кандидатът за кмет на ГЕРБ Иван Иванов, научаваме от видео, споделено на страницата на Арена Медия във Facebook.

Иванов гласува в 9:00 часа в секцията си в ДГ „Иглика“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    9
    До Волф - Иване ти ли си
    Ах ти Гербаджийска лисицоооо!
  • 2
    8
    Волф
    За 8 ходини кмет Русе намаля със 7,000 души официално при Пламен Стоилов. За 4 години при Пенчо Милков, Русе намаля официално с 19,000 души. 5 пъти по-бързи обезлюдяване при комунягите. Иван Иванов изглежда като семпъл, консервативен кандидат. При Герб нещата не бяха перфектни, но и все пак имаше големи инфраструктурни проекти. Освен кея, повечето от тях се реализираха прилично. При тоя клоун Милков освен да се снима на асфалтирани паркинги в Здравец и да съсипе града с водния цикъл, всички замърсяващи предприятия в Русе отново почнаха да си правят каквото искат. А фиаското с паркинга на Дунав мост е трагедия. С няколко думи - екологичен геноцид, драстично обезлюдяване, икономическа стагнация. Какво направи този циркаджия да заслужи 40%? Нима в Русе останаха само баби над 80?!
  • 0
    7
    Ивко
    Пенчо, Иван - стига вече. Няма ли други, които да са по умни, по можещи, по действащи. Изборите намирисва на пълна манипулация.
  • 10
    6
    Кар
    Все е там техническа грешка а Иван как да го оправдае че не става
  • -2
    5
    до 4
    Чувал ли си за звателен падеж? Това е част от бългсрския език. Когато се обръщаш към някой, който се казва Иван, към него се обръщат Иване.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари