Иван Иванов: "Булгаргаз" е купил руски газ с посредник и ни го препродава с 20 евро по-скъпо

1
Това може да се докаже с документ, заяви председателят на КЕВР
Това може да се докаже с документ, заяви председателят на КЕВР Снимка: БГНЕС

"Булгаргаз е закупил отново руски газ, но след посредник и ни го препродава с 20 евро по-висока цена, това може да се докаже с документ."

Това съобщи пред БНТ председателят на КЕВР Иван Иванов.

"Не сме получили никакви документи за разтоварване на 7 танкера с втечнен газ, посочени от Кирил Петков. Договорките за 7 танкера това е по-леката страна на доставките, защото количества в района на Източното Средиземноморие има в достатъчен обем, сложното е имено инфраструктурата и затова правителството в оставка не се обвърза с инфраструктурата, това значи резервиране на капацитет било от Ревитуса или от Турция и слотове, на които да се разтовари газът. Това са пропуснатите възможности този въпрос да се реши. Сега ние прекупуваме капацитет за пренос и това ще има по-голяма цена, особено за Ревитуса", добави Иванов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари