Иван Иванов: Аз няма да оправя въздуха, но ще работя с "околната вода и СРЕДИТЕ"

3
Новият „бушон“ на ГЕРБ заяви, че замърсяването на въздуха не било работа на кмета
Новият „бушон“ на ГЕРБ заяви, че замърсяването на въздуха не било работа на кмета

Новият „бушон“ на ГЕРБ заяви, че замърсяването на въздуха не било работа на кмета

ГЕРБ регистрира кандидата си за кмет на Русе и това е шефът на болница „Канев“ Иван Иванов. Водач на листата пък е директорката на частната болница „Медика“ Алисе Муртезова.

В първата си медийна изява като кандидат за кмет Иванов предизвика недоумение с редица лапсуси и празни приказки.

На въпрос как ще реши проблема с въздуха в Русе, Иванов заяви: „Ако някой ви каже, че „Аз ще оправя въздуха“, това е несериозно, защото това не е работа на кмета, това са празни обещания.“

Иванов коментира, че в Русе имало много проблеми, но не назова нито решение за отстраняването им. Единственото, което разбрахме, че едва сега ГЕРБ ще готвят управленска програма. Към настоящия момент кандидатът за кмет на Русе няма представа и кои ще бъдат в екипа му.

Иванов е категоричен, че няма да разреши проблема с въздуха, но щял да работи с „Министерството на околната вода и СРЕДИТЕ“.

Лапсусът на Иванов предизвика бурни реакции в социалните мрежи. „Този човек явно не е подготвен за такъв пост“, коментира един потребител. ГЕРБ отново ни предлага кандидат, който не знае какво говори“, написа друг.

Остава да видим дали Иван Иванов ще успее да убеди русенци да му гласуват доверие на предстоящите избори.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    33
    Русе иска да диша чист въздух
    Русе е газова камера вече...и нищо не можел да направи..Ами защо да гласуват за теб?Леярна на баир има само в Русе никъде другаде по света.
  • 11
    32
    работник в Канев
    Този е безсрамник!Спрете го , съсипа болницата ,без класификация ,да отива на село !Крадливец!
  • 16
    31
    Цъфнал Герб
    Ако русенци не да разбрали защо болницата им е в такова скапано състояние, сега ще им стане ясно. Този простак може единствено да краде и да тъпче гушата на гербаджийските велможи.
  • 15
    30
    ГЕРБ
    Не знам как хората разсъждават в тази държава, но е елементарно да се досетиш, че тази партия обслужва частни интереси в бизнеса. Естествено, че този човек ще пледира, че това не е работа на кмета, защото замърсяването идва от частни фирми, които ГЕРБ обслужва. Забелязахте ли коя беше единствената партия която се възпротиви срещу връщането на ДДС за ресторантьорите, естествено че пак те, защото отново те си обслужват чужди интереси. Елементарна логика
  • 8
    29
    И този
    Е Гяволян от ГЕРБ
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари