Иван Гешев: Тото е подложен на безумна вендета, а грешката дори не е негова

0
Бившият главен прокурор защити публично влогъра Йонислав Йотов
Бившият главен прокурор защити публично влогъра Йонислав Йотов Снимка: Фейсбук

Бившият главен прокурор защити публично влогъра Йонислав Йотов

Иван Гешев защити публично Йонислав Йотов - Тото. Бившият главен прокурор обяви с пост във Facebook, че певецът е подложен на "безпрецедентна атака, заради една единствена грешка, която при това даже не е и негова".

Публикуваме пълния текст на позицията му:

"Българите сме умерени хора, но понякога и ние изпадаме в крайности. Това обикновено се случва вследствие на определени събития, които предизвикват силно възмущение у обществото и го радикализират. Именно такъв момент изживяваме и днес вследствие на справедливия гняв срещу насилника от Стара Загора и всенародната подкрепа за пострадалото момиче.

В такива времена обаче винаги се появяват и някои опортюнисти. Те се опитват да прокарат вижданията си, представяйки ги като реформа или просто да разчистят сметките си с хора, които по някаква причина смятат за неудобни. Затова винаги се опитвам да правя разлика между естествения порив за справедливост на българите и користните намерения на малцина от тях.

Пиша всичко това заради безумната вендета, която се води в публичното пространство срещу влогъра Йонислав Йотов - Тото. През последните дни той е поставян едва ли не наравно с насилника от Стара Загора. Причината - в един от неговите подкасти гостът му /Тити Папазов/ е разказал как преди време е малтретирал приятелката си.

Вследствие на това интервю, което само до преди седмица не правеше впечатление на никого, днес Тото е подложен на безпрецедентна атака. Всичките му видеа са свалени от YouTube, а “гневни граждани” оказват натиск върху спонсорите му да се откажат от рекламните си договори с него. Целият труд на артиста е напът да бъде зачеркнат само заради една единствена грешка, която при това даже не е и негова!

Някои тук биха казали, че покрай сухото гори и суровото. Аз пък се надявам, че цялата тази лудост ще отшуми по-бързо. Вярвам, че виновникът ще си получи заслуженото и че момичето ще се възстанови. Иска ми се също и политиците да осъзнаят колко неадекватна е реформата, която предлагат и реално да решат проблемите с морално остарелите закони. А не да симулират дейност и състрадание.

На Тото пък бих казал да качи обратно видеата си в YouTube и да продължи да работи, защото се справя наистина добре. Ако прецени да премахне само проблемното си интервю - нека то да остане скрито и винаги да му напомня, че понякога нещата може и да се объркат.

Ами гостите? Кой би се осмелил да му гостува сега, когато всички се нахвърлят върху него?

Аз бих. Защото нека да сме наясно - не Тото държеше макетното ножче и не той носи отговорността този случай на насилие. И че насилието си е насилие и не може да се разделя по какъвто и да е политкоректен признак на търпимо или нетърпимо."

Постът предизвика вълна от реакции:

"Направете вие ИСТИНСКИ БЪЛГАРСКИ ПОДКАСТ, покажете как стават нещата! Г-н Гешев, вие сте РАДОСТ!", коментира водещият Николаос Цитиридис.

"Абсолютно сте прав! Макетното ножче го държите вие! Лично! Заедно с хилядите гниди, като вас!", смята г-н Ляков.

"Каскет, чудя се как спиш като знаеш, че на съвестта ти лежат 2 невинни жени, които жертвахте, за да станеш главен прокурор?", възмути се Димитър Димитров.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    До 2
    Направо си анал лик супер си тъП !!!!
  • 3
    2
    Анал и Тик
    Защо Тото-то се хилеше, като изрод по време на интервюто, а сега изглежда като НАСРАН? Да не би да се е насрал от това,че вече е "белязан" като поддръжник на насилника дето все плаче по интервютата си?
  • 1
    1
    Off Topic
    Тоя ми беше маса противен като слугуваше на Бойко, но очевидно е претърпял метармофоза някаква. И започва да звучи разумно. А, по този повод, няма ли кой да озапти климактериния миндил по душа Ася Пенчева, простата репортерка на БНР за Русе? Скача с грозни думи срещу Нешка Робева, Робева, която е създала десетки световни шампиони. Ася Пенчева е създала само лайна. Скача срещу Волгин, този който прави рейтинг с десетки хиляди слушатели. На Пенчева кънтящите репортажи се слушат от 4 човека. Сега е гледам, че е скочила на д-р Гълъбова. Вероятно най-брилянтния психиатър в българската медицинска история. Пенчев, прокуриста на дедо Еконтий, озапти си простата жена. Лепенки с естроген и купи, че вече не се траят изблиците и!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари