Иван Демерджиев: Ангел Христов не е влязъл в България със самолет

0
Проверяват се важни обстоятелства за настъпването на смъртта му, допълни министърът на вътрешните работи
Проверяват се важни обстоятелства за настъпването на смъртта му, допълни министърът на вътрешните работи Снимка: Кадър БНТ

Проверяват се важни обстоятелства за настъпването на смъртта му, допълни министърът на вътрешните работи

Всички полицейски сили в района на Дупница издирват всякакви веществени доказателства във връзка с починалия Ангел Христов, известен като един от братята Галеви. Това обяви министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев на ГКПП "Капитан Андреево", където се откриват две нови ленти.

Министърът съобщи, че Ангел Христов не е влязъл със самолет в страната. Тази информация е спекулация, защото са проверени всички камери по летищата и не е установено пристигането на такова лице, каза Демерджиев, предаде БНТ.

Според него вероятно Христов е преминал през сухопътна граница в час, когато не се проверяват документите за самоличност, или е преминал нелегално. Ангел Христов е починал в България, каза министърът и уточни, че се проверяват важни обстоятелства за настъпването на смъртта.

Преди минути от прокуратурата в Кюстендил съобщиха, че Христов е починал вследствие на остро разстройство на коронарното кръвообращение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари