Иван Белчев: В следващите месеци ще видим реални резултати по пътя Русе - Бяла

2
На срещата Иван Белчев е обърнал особено внимание на местата със зачестили инциденти край Борово и Беленския баир
На срещата Иван Белчев е обърнал особено внимание на местата със зачестили инциденти край Борово и Беленския баир Снимка: Facebook / Иван Белчев

На срещата Иван Белчев е обърнал особено внимание на местата със зачестили инциденти край Борово и Беленския баир

министъра на регионалното развитие и благоустройството Иван Шишков успяхме да разговаряме тази седмица по конкретни проблеми на пътя Русе - Бяла.

Дадох примери за участъци по пътя "убиец", споделих му черната статистика и посочих решения, за да могат катастрофите по този участък да намалеят.

В следващите месеци ще видим реални резултати както по целия път, така и на местата със зачестилите инциденти край Борово и Беленския баир.

Припомням ви, че за този участък още преди 5 години писах на АПИ и те взеха под внимание препоръките, които аз и други доброволци дадохме.

Всеки ден в Народното събрание е важен за мен, защото освен гласуванията, срещите, дискусиите, аз задавам въпроси, давам решения и търся реализация на проблемите на родния ми край.

И заедно с колегите ми от Демократична България, моите сътрудници и десетките помагащи ми хора, успяваме да вървим уверено напред.

С министър Шишков говорихме за: ремонт на компрометирани участъци, поддържане на пътя, подрязване на храсти и клони - особено на завоите, светлоотразителни направляващи колчета край пътя, светлоотразителни кабари, видима маркировка - това са първите действия, които трябва АПИ да предприеме."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    16
    До питащ
    Забелчеф е клоун-карикатура! Смешник не по-малко надъхан от менчи да се покаже колко ниско може да падне човек в стремежа си за кокала
  • 8
    15
    Йордан
    Гласи се той за кмет, ДеБъ спадат от 8% на под 4#щ% след аферата Нексо. В София жълтопаветниците може и да ги закрепят над 10%, но в Русе абсурд да мине 2% на местните избори.
  • 5
    14
    Тралала
    Последни дни в парламента, последни снимчици във фейсбука с големите клечки, Нинова връща мандата, а Белчев ще трябва да хваща автобуса за Русе. Не знам в София дали дори за кол център оператор ще го искат.
  • 10
    13
    Питащ
    Кой е Белчев?
  • 14
    12
    Инж Томов
    Белчев, нито кабърчета, нито фенерчета, нито тролчета, ще помогнат на този път. Тук държавата трябва да се бръкне доста солидно, щото няма друг начин, но е длъжница на Русе и на международния трафик, тъй че нека го направи. Трябва цялостно ново трасе с огромен виадукт за прехода, на денивелацията, както е при АМ Хемус от София към Витиня, на естакади. Това е решението, а не да се правят пътища през Ценово или покрай Мартен, с които да се удължава разстоянието Русе- Търново с още близо 30-40 км.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари