Иван Бакалов: Вестниците са пропагандни листовки на Борисов и ГЕРБ

1
А в "Панорама" на БНТ поканили четирима от най-маргиналните политически сдружения
А в "Панорама" на БНТ поканили четирима от най-маргиналните политически сдружения Снимка: Фейсбук

Като прегледа човек вестниците - не този или онзи, а всичките - те са пропагандни листовки на Борисов и ГЕРБ.

Гърмят заглавия, как 4 пъти обеднял народът, откак Борисов не е на власт - цитат от него. Как подли конспиратори от ПП и ДБ притискали Борисов със списък Магнитски, бюджетът бил катастрофа, ваклото агне-министър на ГЕРБ Нанков и той вика, че пътищата били катастрофа, оставали без ремонт, релсите на трамвая не били криви, имало проверка и т. н.

Всеки ден, непрекъснато.

Телевизиите са по-перфидни - пеят същото, само че чрез своите гости политици и анализатори. И във всичко това се появяват и хора от ПП и ДБ, колкото да се засвидетелства плурализъм и да им приберат парите от предизборните ваучери.

А в "Панорама" на БНТ поканили четирима от най-маргиналните политически сдружения - Боян Расате щял да реже глави на комунистическата номенклатура, Венци Чикагото щял да беси и т. н., за да се уплаши зрителя и да си каже как по-добре Бойко "да ни пази от комунистите".

Очаква се да се включи прокуратурата с някои предизборни обвинения или изпиране (тя само за това служи) - например за чекмеджето на Борисов, с което се подиграват в цял свят. Някоя Мата Хари внесла злато, пачки, снимала и изнесла. Ми коя, е, как не я намерихте? НСО ли съучаства, там всеки се описва като влиза и се снима с камера.

И т. н., очаквайте предизборно включване отвсякъде.

Иван Бакалов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари