Иван Бакалов: През 1998 година Борисов сам казва как е напуснал МВР, за да остане в БКП

0
Иван Бакалов в "ДЕНЯТ с В.Дремджиев"
Иван Бакалов в "ДЕНЯТ с В.Дремджиев"

През 1998 година в интервю за Валерия Велева и вестник "Труд" Бойко Борисов обяснява как демонстративно е напуснал МВР, за да остане член на Българската комунистическа партия

Това коментира в четвъртък вечерта в предаването "Денят с Веселин Дремджиев" по ТВ+ Иван Бакалов, дългогодишен журналист, собственик и редактор на е-vestnik.bg

Интервюто е взето след смъртта на Тодор Живков, публикувано е на 9 август 1998 година на пета страница във вестник "Труд" със заглавие "Беше много дисциплиниран", а Бакалов показа в предаването на Веселин Дремджиев снимка на статията.

В четвъртък в интервю за Би Ти ВИ вътрешният министър Бойко Рашков също говори за това като дори показа и документа с който Бойко Борисов е поискал да напусне органите на МВР, защото не е искал да се деполитизира, а е бил член на БКП.

Какво още коментира за миналото на Борисов Иван Бакалов гледайте във видеото.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари