Ивайло Мирчев: Торбичките, разбира се, са фалшива новина

2
Утре някой може да си вземе от предизборните ни торбички и да ги напълни с нещо друго и ние хоп - изведнъж да се окажем и наркодилъри, написа още Мирчев от коалицията "Продължаваме промяната - Демократична България" в социалната мрежа
Утре някой може да си вземе от предизборните ни торбички и да ги напълни с нещо друго и ние хоп - изведнъж да се окажем и наркодилъри, написа още Мирчев от коалицията "Продължаваме промяната - Демократична България" в социалната мрежа Снимка: Facebook

Утре някой може да си вземе от предизборните ни торбички и да ги напълни с нещо друго и ние хоп - изведнъж да се окажем и наркодилъри, написа още Мирчев от коалицията "Продължаваме промяната - Демократична България" в социалната мрежа

"Торбичките с продукти, които уж сме били раздавали, са, разбира се, фалшива новина. Ако се чудите кой в отчаянието си се пробва да ни злепостави с подобна глупост, огледайте се откъде най-силно я разгласяват.

Утре някой може да си вземе от предизборните ни торбички и да ги напълни с нещо друго и ние хоп - изведнъж да се окажем и наркодилъри, освен конкуренция на кварталната бакалия.

Крайно време е предизборната надпревара да излезе от терена на махленските мръсни номера и да се случва с повече самоуважение и уважение към опонентите и избирателите.

В нашата коалиция уважаваме хората и не смятаме, че който и да било може да търгува с бъдещето им на цената на днешния хляб. Или на каквато и да било цена. Правото на глас не е стока за продан."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    5
    Бай ви онуй
    Лицето с двата пръста челце и соросоиден пудел това ли измисли за оправдание? Това ли измисли за опорка Дианка-пиарка? безродни боклуци!
  • -3
    4
    До 3
    Трябва да си млад ,умен,да обичаш хората и страната си,но тези качества са ти чужди и неразбираеми!
  • -6
    3
    ...
    Нахално тлъсто копеле. Ти мислиш първо за американското посолство и ако от там ти позволят мислиш за народа си. Незнам що за урод трябва да си, че да пуснеш глас за тези отрепки. пъ пъ и дъ бъ.
  • 7
    2
    До 1
    Ами то тази прословута "пица" само Бойко Борисов я виждал (а той е осъден лъжец) и само той и неговите хора говорят за нея. Не бих се учудил този вид кристални пици да са често срещани по оргиите на Буци има доста снимков материал ( Мат Хари и производни).
  • 3
    1
    Че...
    Що пък не? Сещам се за едни пици с кристали...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари