Ивайло Мирчев: ГЕРБ се опитват да свалят отговорността от Фандъкова

0
Доказателство, че решението на КЕВР е политически мотивирано е безпрецедентно високата цена, с която държавата ще компенсира Топлофикация - София за произведената от нея ел. енергия - 635 лв.
Доказателство, че решението на КЕВР е политически мотивирано е безпрецедентно високата цена, с която държавата ще компенсира Топлофикация - София за произведената от нея ел. енергия - 635 лв. Снимка: БГНЕС / Архив

Докато новият кабинет се заклеваше в НС, от КЕВР изненадващо решиха да увеличат тока за потребителите с 13%, а парното с 30%

Няма съмнение, че това увеличение е политически мотивирано от КЕВР (която от години е пълна с герберски калинки и не изпълнява ролята си на регулатор, а обслужва интересите на енергийната мафия).

Доказателство, че решението на КЕВР е политически мотивирано е безпрецедентно високата цена, с която държавата ще компенсира Топлофикация - София за произведената от нея ел. енергия - 635 лв. (толкова не е получавал дори Доган).

По този начин ГЕРБ, чрез назначени от тях хора в регулатора опитват да свалят отговорността от Фандъкова за некадърното управление на софийската Топлофикация, която за периода на управление на ГЕРБ задлъжня милиардно.

Ивайло Мирчев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари