Ивайло Мирчев: Абсурдно е символът на корупцията ГЕРБ да предлага управление с ДПС

0
Подобно управление ще превърне политическата криза в национална катастрофа
Подобно управление ще превърне политическата криза в национална катастрофа

Подобно управление ще превърне политическата криза в национална катастрофа

Символът на корупцията ГЕРБ предлага управление в пакет с ДПС и Пеевски курдисан на първия ред в парламента. Преди да проявяват подобна арогантност нека ГЕРБ първо се справят с корупцията сред своите, а след това да имат претенцията за народна служба. Цинизъм е да предложиш на започналата в Росенец промяна Пеевски за партньор в управлението.

Подобно управление не просто е абсурдно за нас в ДБ, то е абсурдно за страната, защото ще превърне политическата криза в национална катастрофа.

Време е всички партии да разберат, че войната е близо до границите ни и не можем да се правим все едно нищо не се случва и война няма. Не особено отговорно е да се обяснява, че са нужни само четири депутати за управление, след това, че "бием с 30%", а накрая да се окаже, че напук на всичките претенции за промяна и управление изборите са загубени.

Всички в НС трябва да приемат, че е нужен план за извеждане на страната от политическата и обществена криза. В противен случай стабилно управление може да няма и след следващите избори. А Путин не пита и не чака сформиране на кабинет тук, за да продължи клатенето на лодката наречена България. Нужно е едните да разберат, че борбата с корупцията е приоритет, а другите да осъзнаят, че войната е заплаха. Черноморският регион е фронтова зона, а не пясъчник в детска градина.

Ивайло Мирчев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    До 1
    Алооо,опорката,изборите минаха,резултатите излязха,слез на земята.Или си опиянен от победата?
  • -1
    1
    ;;;;;;
    Българското общество трябва да знае имената на българофобите/русофобите, обрекли България, българския бизнес и обществото на глад, мизерия и социален разпад - русофобите/българофобите: ристюфците, мирчефците, про100$$ к!р0, @сен ф@силеф, лорерците, атанасофците, стоян михалефци, антоанета цонефа, мартин димитрофците, дайнофците, илиян фасилефците, ге0рги б0р!с0ф ге0ргиеф (боец), любомир алам@нофци, емил с0к0лофци, димитър гърдефци, георги ганефци, армани сбърканяни, хаджигенофци и банкянската тиква!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари