Ивайло Дичев: ГЕРБ не може да се реформира

0
Той смята, че третият мандат вероятно ще бъде връчен на "Български възход"
Той смята, че третият мандат вероятно ще бъде връчен на "Български възход" Видео: NOVA

Той смята, че третият мандат вероятно ще бъде връчен на "Български възход"

ГЕРБ не може да се реформира. Не се появява друг човек, нов лидер, който да замести Бойко Борисов“, това каза проф. Ивайло Дичев – културен антрополог, в ефира на „Офанзива“ по NOVA.

„Акад. Денков е много по-подходящ за тази позиция, за която го издигат, той беше министър, ангажиран е с политиката. Габровски беше начин да се скрие ГЕРБ“, смята той.

ПП се оставиха да бъдат предадени от ИТН, сега са със сложни отношения с БСП. Затова можем да кажем, че не са добри политици. Но принципните позиции, зад които седят – войната в Украйна, съдебна реформа – не смятам, че има нещо, което можем да критикуваме. Да хвърляме върху тях обвинения е нелепо“, заяви Дичев.

Третият мандат вероятно ще бъде връчен на „Български възход“, смята той. „Те са готови на всичко, нямат предпочитания за политики“, поясни Дичев. За Румен Радев той каза, че е „суетен, непрекъснато говори“.

„Трябва да се научим като общество какво означава да правим компромис, какво да искаме от тези, които правят компромис, така че хем да свършат работа, хем да запазят ценности“, завърши той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари