Ива от Игри на волята: Поддадох се на изкушение, което щракна капана пред мен

0
Ако можех да върна лентата назад - със сигурност нямаше да го направя тази тъпотия
Ако можех да върна лентата назад - със сигурност нямаше да го направя тази тъпотия

Ако можех да върна лентата назад - със сигурност нямаше да го направя тази тъпотия

20-годишната варненка Ива наруши правилата на Игри на волята, след като използва незаконно вкарания телефон на Ситнилска. За наказание беше изпратена на Чистилището, където напусна играта след съвет на Изгубени.

„Ако можех да върна лентата назад - със сигурност нямаше да го направя по никакъв начин, защото знам какво ми е коствало да вляза във формата и колко силно съм го искала. Със сигурност не си заслужава да я правя тази тъпотия“, споделя многократната републиканска шампионка в различни дисциплини и носителка на национален рекорд в дисциплината бътерфлай.

Какво още за участието си в петия сезон на риалити формата, вижте:

ВЪПРОС: Кой е най-секси участникът в племето на Амазонките?

ОТГОВОР: Амазонките? Ами, аз смятам, че всички Амазонки сме секси. Даже чувахме доста коментари, че дори след 3 седмици на реката изглеждаме прилично. Не мога да кажа някой конкретно. Всички сме доста опасни мацки.

ВЪПРОС: Кой беше най-слабият играч от племето на Амазонките?

ОТГОВОР: Най-слабите участници от Амазонките за мен бяха Вики и Рали и затова и ги номинирахме на първия ни съвет. Смятам, че те са най-слаби, понеже за мен в първите битки най-важното качество беше това да си адекватен и адаптивен към играта, което не го виждах в тях.

ВЪПРОС: Защо използва телефона на Ситнилска?

ОТГОВОР: Използвах телефона на Ситнилска, понеже се поддадох на едно изкушение, което щракна капана пред мен. Ако можех да върна лентата назад - със сигурност нямаше да го направя по никакъв начин, защото знам какво ми е коствало да вляза във формата и колко силно съм го искала. Със сигурност не си заслужава да я правя тази тъпотия.

ВЪПРОС: Целувала ли си се с момиче?

ОТГОВОР: Не съм се целувала с момиче.

ВЪПРОС: Симулирала ли си оргазъм по време на секс?

ОТГОВОР: Какви са тези въпроси? Мамо, сори... Ъъъ, да! Симулирала съм оргазъм по време на секс и смятам, че всяка жена в днешно време го е правила. Неее, няма да го имитирам, моля ви се. Неудобно ми е, неудобно ми е... Искам хубав имидж.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари