Ива Митева: ПП притискат наши депутати - използват семействата им, за да ги уязвят

0
Ако се убедя, че съм на грешната страна, ща напусна ПГ на ИТН и парламента
Ако се убедя, че съм на грешната страна, ща напусна ПГ на ИТН и парламента Снимка: Кадър Novini.bg

Според нея е грозно и непочтено със звънене по телефона да се притискат и обработват депутатите

Обидно е, когато се обръщат към парламентарните групи на „Демократична България“ и БСП и да ги поканят на разговори, а към нас да се обръщат към отделни народни представители“, коментира в „Лице в лице“ Ива Митева от „Има такъв народ“.

Натискът върху депутати, търсенето на депутати и лъжата се възприемат като нормалност. За разлика от говоренето на истината, последователността в действията, спазването на Конституцията и законите са признаци за нормалност. Не го разбирам“, каза Митева.

Тя обясни, че и на самата нея са звънели през тези дни, но отклонила разговора.

Звънна ми лично дори Кирил Петков. Вдигнах му и разговарях с него. Искат да се видим, да говорим, да ни обяснят някои неща. Казват, че трябва да вярваме, че те са промяната и са искрени в поведението, а че ние не сме на страната на истината. Аз не го вярвам. Когато се убедя, че това е така, съм заявила, че ще напусна парламентарната група и Народното събрание“, разказа Ива Митева.

Според нея е грозно и непочтено по този начин да се притискат и обработват депутатите.

От колеги разбрах, че се използват семействата им. Че те се търсят някакви факти, с които да се уязвят. Не е красиво“, каза още Ива Митева.

Тя изрази надежда до последно „Има такъв народ“ да останат единни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари