Ива Митева е водач на листата на "Има такъв народ" в Русе

2
Кои с водачите на листи на "Има такъв народ"
Кои с водачите на листи на "Има такъв народ" Снимка: БТА

Кои с водачите на листи на "Има такъв народ"

Заместник-председателят на партията Тошко Йорданов повежда два района - област Пловдив и Варна. Бившият регионален министър Гроздан Караджов за пръв път се появява в листите на партията. Той ще е водач в Пловдив и Хасково, съобщи bTV.

Юристът Ива Митева е начело на листите в 23. столичен избирателен район, както и в Русе.

Бившият председател на бюджетната комисия Любомир Каримански ще бъде на първа позиция в 24. МИР София, както и в Плевен, където досега води отцепилият се Радостин Василев.

Бившия депутат Станислав Балабанов ще води листите в Благоевград и Пазарджик.

Листите в Бургас и Стара Загора ще бъдат оглавени от сценариста и поет Ивайло Вълчев.

Други двама от сценаристите също влизат в изборната битка. Това са Драгомир Петров и Александър Вълчев, които оглавяват съответно Видин и Смолян.

Бившият заместник-министър на енергетиката Пламен Данаилов ще е водач на лидерския 25 столичен район.

Андрей Михайлов ще е в София-област и Шумен, а листата в Кюстендил оглавява Снежанка Траянска.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    23
    20
    Ти засега се оказваш единственият "гласоподавател" на Рупчеваат, пардон - Митевата чалгарска слугиня! Че пък голям фен на Сакатия Уйчиндолски чалгар и изпълнител на мръсни поръчки си бил бе, ега ти тъпанарина! Резултатът на изборите за Митевата слугиня с дългия нос е ясна - "Шат на патката главата"!
  • -1
    22
    до 21
    Ама ти си егати тъпака!:) Но пък на тъпанарите това им е за завиждане, че всичко им е ясно и са щастливи!:) Завиждам ти, ей! Нинова баш на такива като тебе се държи !
  • 0
    21
    ахахахахахаха
    Най-големия болшевик и комунист русенеца обижда на комунист и болшевик. Ебати цирка
  • -1
    20
    до 19
    Няма нужда да ми доказваш , че си тъп болшевик. Разбрах го от първия ти пост, когато с цялото си нахалство и простотия заговори от името на всички. Хайде да не ми губиш времето, наясно съм, че си тъп, ограничен, комунист по душа и мислене , което като цяло значи безполезен. Колкото до Ибаси Тъпият Народ и в най-големите ми кошмари не ми е хрумвало да гласувам за тях и не защото Митева фъфли и не е особено умна и възпитана. Дебил, не говори от името на другите, мамичката ти загубена, другите имат мнение и никой не ти е делегирал правото да го изказваш, комунист нещастен! Баси трола загубен!
  • -1
    19
    18 - и чалгар нещастен
    Напротив,говоря от името на хиляди русенци, които мразят, презират и ненавиждат чалгарската сбирщина на Сакатото чудовище от Уйчнидло, както и фъфлещата му слугиня -Митевата лъжкиня с дългия нос! От "свое име" говори ти защото, така като гледам, досега само твое жалко нищожество е защитило фъфлещата, коварна и много долна санитарка и слугиня на Сакатия на дивана!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари