ИТН стартират референдум за президентска република

1
За инициативата съобщават от партията "Има такъв народ"
За инициативата съобщават от партията "Има такъв народ" Снимка: ИТН

За инициативата съобщават от партията "Има такъв народ"

На 23.01.2023 година, понеделник, в 11:00 часа представители на инициативния комитет за организиране и координиране на подписка за произвеждане на национален референдум ще внесат уведомление до председателя на 48-ото Народно събрание на Република България, съобщава БТА.

С това ще започне подписка за произвеждане на национален референдум по следния въпрос: Подкрепяте ли произвеждане на избори за Велико народно събрание, което да реши въпросите за промени във формата на държавно управление от парламентарна република в президентска република?

Уведомлението ще бъде внесено в Администрацията на Народното събрание, вход "Дондуков".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    6
    ИТН - шоуглупаци!
    На Тошко му се услади депутатската заплата. И копелдака му живее в Англия. Явно е, че само парите го интересуват. Доказал е, че не става ни за комик, ни за политик. Слави за какво ли го търпи?
  • -5
    5
    мафията
    която ви ЕБА 30г. и съсипа живота на вас и децата ви е непокътната. Русия и Путин обаче са ви злодеи номер едно. дъщерите ви ги ебът на запад, внуците ви говорят чужди езици. страшни сте господа Българи. Леденото хоро искат да забранят но Путин ви е най-големия сатрап. ама страшно тъпи копелета сте.
  • -8
    4
    ИТНЕ
    Тошко президент!
  • -7
    3
    китаеца
    само Путин ви е на устата да ви наеба майката болна и изкукуригала. добре че е той че да се изпари ковида и да има оо кого да пищите че нямате за ток. а че синовете ви правят свирки по училищните кенефи не е проблем никакъв. да ви ебъ скотската нация проста.
  • 4
    2
    до 1
    И САЩ са президентска република, Франция също. Да не искаш президентът ни да прилича на Байдън ?:) След като президентът ще го избира същия тъп народ, който избира депутатите ни, значи няма смисъл от такава форма на управление.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари