ИТН ще подкрепят Ваня Григорова на балотажа

1
Това съобщи Корнелия Нинова във Фейсбук
Това съобщи Корнелия Нинова във Фейсбук Снимка: Facebook / Корнелия Нинова

Това съобщи Корнелия Нинова във Фейсбук

"ИТН ще подкрепи нашия кандидат Ваня Григорова", съобщи Корнелия Нинова във Фейсбук.

Лидерката на социалистите обяви, че е провела разговор със Слави Трифонов, както и че се водят преговори с други партии за балотажите, на които се явяват кандидати на БСП в страната.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    4
    До толерантния 3
    В такъв случай от сърце ти пожелавам любимата ти внучка да запознае с годеника си - братовчеда на Северин от Селеметя, надрусан и татуиран, който да те поздрави с Аллах акбар. Ако пък имаш любим внук, за него ще е достойна добре обучена джебчийка от Трите гълъба. Да не пищиш после и да се оглеждаш кой бил нацист. То за вас комунягите и Христос беше нацист.
  • 1
    3
    до 2
    Извинете недраги господине, вие сте расист и нацист! Ако това сте демократите от ПП-ДБ, майната ви без извинение! Безпартийните комунисти при живков, станахте демократи при костов, сега пп-ейци при простокиро, ама си останахте същите използвачи!
  • -1
    2
    До путлеролизача
    Колкото и идиотщини да се случват, чак такъв абсурд кмет на столицата на България да стане циганка мюсюлманка от кв. "Христо Ботев" на София (тяхната Селеметя), няма как да се случи. Такива боклуци като тебе имате още няколко дни да точите лиги и да мастурбирате в малоумно очакване невъзможното да случи и това ще ви е.
  • -2
    1
    фена на Путин
    Дано издухат ДС милионера, че освен да преименува всички свързани с Русия улици друго няма да направи. Те от пъпъ и дъИбъ друго и не искат. Натискат им от посолството копчето постоянно. И естествено ако може сащ да олапа рафинерията и да ни наебЪт майката окончателно. След това ще се върнат в САЩ на постоянните си адреси значително забогатели и ще го ударят на смях и забава, какви говна са разбъркали и колко са се забавлявали.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари