"Има такъв народ" няма да подкрепи правителството, предлагано с втория мандат

1
Бойко Борисов и Кирил Петков на ротационен принцип ли ще се арестуват, като станат партньори, пита депутатът Тошко Йорданов
Бойко Борисов и Кирил Петков на ротационен принцип ли ще се арестуват, като станат партньори, пита депутатът Тошко Йорданов Снимка: БТА

Бойко Борисов и Кирил Петков на ротационен принцип ли ще се арестуват, като станат партньори, пита депутатът Тошко Йорданов

"Има такъв народ" няма да подкрепи правителството, предлагано с втория мандат.

Това заяви зам.-председателят на ПГ на ИТН Тошко Йорданов, цитиран от БНР:

"Моля ви се, как ще подкрепим партийно правителство на "Продължаваме промяната" с Асен Василев?".

Йорданов се усъмни във възможността да се стигне реално до съставяне на кабинет с подкрепата на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ:

"По много причини твърде сюрреалистично е това, което се случва, твърде извън рамките на морала, извън рамките на здравия разум. Сега, не знам, Бойко Борисов и Кирил Петков на ротационен принцип ли ще се арестуват, като станат партньори. Асен Василев, който беше обявен от ГЕРБ, абсолютно основателно между другото, за човек, който съсипа финансовата система в страната, ще бъде финансов министър. Не знам, не знам дали ще се случи. А между другото, не знам и Христо Иванов и останалите как ще гласуват с мафията - за мафията. Това е много интересно. Не знам, ще гледаме и ще се забавляваме".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Анализатор
    ИТН,нещастници,вие не знаете какво да подкрепите и какво не в нс,защото сте с чалгарското мислене в съзнанието си.Злопаметни елементи,които не забравят,че Каримански не седна на стола на шефа на БНБ.Съборихте редовно избрано от народа правителство.Устата на Слави попският зет,се прояви като истински предател,размахвайки една смачкана бележка дадена му в Киев от тогавашният премиер.Днес се пъчите из колуарите на нс,благодарение на Ах. Доган и турските избиратели,изселили се от България преди години в югоисточната ни съседка.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Кое за жените шофьори е най-неприятното при паркиране?
- Свидетелите!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари