ИТН: Български вариант на закона "Магнитски" е „абсолютен фашизъм“

0
"Ако въобще това е минало през мозъка на някой извратен политик, това е абсолютен фашизъм. Това няма как да бъде подкрепено от нормално мислещите хора", коментираха от партията
"Ако въобще това е минало през мозъка на някой извратен политик, това е абсолютен фашизъм. Това няма как да бъде подкрепено от нормално мислещите хора", коментираха от партията Снимка: БГНЕС

"Това, което се тиражира по медиите като проект на някакъв закон, не е обсъждано с нас, не сме го виждали, не ни е изпращано"

Това каза Любомир Каримански от ИТН, предаде репортер на БГНЕС.

Каримански коментира информацията за български вариант на закона "Магнитски".

Това, което са видели в медийното пространство по отношение на този законопроект, депутатът Станислав Балабанов сравни с „абсолютен фашизъм“.

"Ако въобще това е минало през мозъка на някой извратен политик, това е абсолютен фашизъм. Това няма как да бъде подкрепено от нормално мислещите хора", коментира Балабанов.

Той се надява, че това просто е било обсъждано „ей така във въздуха някъде там в Министерски съвет”.

„И се надявам по никакъв начин то да не бъде приложимо, защото без съд и присъда да действаш по този комунистически за нас начин, е неморално и некоректно“, добави Балабанов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    русенец
    ИхТамНетите се показаха като вярна подлога на #КОЙ и ДПС щом плючт по "Магнитски". Повече няма да помиришат власт жалките чалгарчета!
  • 0
    1
    Нели КОЛЕВА
    Този проект е явно само на ПП. Нали са 4 партии в коалицията- явно не си говорят. Аз също го определям като фашистки и съм му дала име -ЗЗД -2. Най-нелепото в случая е,че 3-те партии са в неведение какво законотворчество предлагат ПП. Очаквам отпор и от другите партии в НС,а и от извънпарламентарните. Явно някъде, нещо са обещали от ПП и бързат да го изпълнят.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари