Забрана на пушенето на открито планират в Италия

2
Предвидено е глобата да е 275 евро
Предвидено е глобата да е 275 евро

Предвидено е глобата да е 275 евро

Италия обмисля забрана за пушене на открито. Рестрикциите се очаква да бъдат приети, но в по-леки от заложените в момента ограничения, съобщава NOVA.

Текстовете предвиждат забрана за пушене на спирка за градски транспорт или парк, например, ако в близост има деца или бременни. Обсъжда се електронните заместители на цигарите да бъдат разрешени.

Законът би засегнал поне 11 милиона италианци, сочи статистиката. 24% от младите мъже в страната пушат. Предвидено е глобата да е 275 евро, а ако бъде платена веднага – тя ще бъде намалена с 50%.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    мммм
    Е, направо да ги забраняват тия цигари. Да спрат и субсидийте към тютюнопроизводителите. Да спрат и данъци и акцизи от тях. Да спре и държавата да печели от цигари. Какво е това сега ? "Абе, може, ама не съвсем,,,"
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари