Италиански плаж предлага лукс на цени до 1500 евро дневно

0
Един от най-луксозни оборудвани и скъпи плажове в Италия е в област Пулия, в района на Саленто
Един от най-луксозни оборудвани и скъпи плажове в Италия е в област Пулия, в района на Саленто Снимка: Puglia Tourist Board

Един от най-луксозни оборудвани и скъпи плажове в Италия е в област Пулия, в района на Саленто

Ивицата се намира на 80 км от град Лече и максималната дневна цена за посетителите достига до 1500 евро, съобщава БНР.

Супер луксозният плаж се намира в Марина ди Песколусе – място, което заради своите природни дадености е наричано "италианските Малдиви" и е едно от най-красивите в района Саленто, с изумрудено море и фин пясък.

Плажът е оборудван не само с чадъри и шезлонги, но и с беседки за по четирима души всяка с отварящ се навес и коридор с изглед към морето, плетени дивани и легла king size, осигурени са вода и аперитив с плодове и вино. Разполага също със спа център с водни масажи и други услуги.

До месец август включително всичко е запазено, независимо, че дневната цена достига до 1500 евро. Във връзка с това се чуха и политически мнения, защото цените са прекомерни за джоба на италианците.

Отговорът на Алесандро Стивала - управител на петзвездния плаж, е, че "разходите са свързани с качеството и услугите, които се предлагат".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    Свиро...
    "и други" Му то това може да включва кво ли не. Една елитна к..а е над 1500 еврета час, вие за ден говорите
  • 4
    1
    Свирка
    Дали е включена в цената
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари