История за неподправена любов и вярност

0

Предаността на едно куче към господаря му трогна жителите на аржентинския град Баия Бланка.

Кучето Тони, било намерено сгушено до своя собственик, който лежал на земята с тежка травма на врата, след падане от високо дърво, пише La Brujula 24, предаде Факти.бг.

28-годишният Хесус Хуеч, паднал от няколко метра височина, докато режел клоните на дърво, близо до дома си в Баия Бланка, Аржентина. При удара в асфалта получил тежка травма и не можел да мръдне.

За щастие един от съседите му станал свидетел на инцидента и незабавно повикал спешна помощ.

Когато линейката пристигнала, медицинският екип открил верният Тони да стои неотлъчно до господаря си с лапи върху гърдите му и с допряна до лицето му муцуна.

Парамедиците от службата за спешна помощ били толкова удивени и умилени от предаността на четириногия другар на пострадалия, че публикували снимки във Facebook, за да споделят чистата и неподправена любов и вярност, на която станали свидетели

В текста към снимките те описали как Тони прегръщал господаря си и не се отделил от него през цялото време.

Семейството на Хесус преди време прибрало Тони от улицата, след като го открили да се скита самичък по улиците. От тогава кучето е част от семейството.

"Той идва навсякъде с мен и лежи в леглото, докато жена ми не реши да го изгони", разказва пред La Brujula 24 Хесус, който вече се възстановява от травмата.

Източник: Факти.бг
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари