Историческият парк затваря 2 дни след откриването му

0
За вече закупените билети и организирани групови посещения допълнителна информация може да се получи на телефоните в сайта на атракциона или чрез профила му във фейсбук
За вече закупените билети и организирани групови посещения допълнителна информация може да се получи на телефоните в сайта на атракциона или чрез профила му във фейсбук Снимка: Спас Спасов / Дневник

Стотици хора от цяла България се събраха за откриването на Историческия парк край варненското село Неофит Рилски.

Фиестата с много музика, демонстрации и възстановки продължава и днес, за да ознаменува приключването на първия етап от строителството.

Мегапроектът, който след завършването си на площ от 700 декара ще представя петте епохи на цивилизацията по днешните български земи, вече бе обявен за най-мащабната инвестиция в община Ветрино. В следващите три седмици обаче паркът няма да посреща посетители. Причината са забавените заради метеорологичните условия довършителни дейности.

Искахме да спазим обявената дата и ангажимент по откриването и това е причината този уикенд паркът да е отворен. Средовековният фестивал е в разгара си в момента. Заповядайте днес при свободен вход. Очакваме ви отново от 15 юли, когато ще бъдем готови да посрещаме отново посетители“, съобщиха създателите на парка, предава Kmeta.bg.

За вече закупените билети и организирани групови посещения допълнителна информация може да се получи на телефоните в сайта на атракциона или чрез профила му във фейсбук. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари