Истинско чудо на Кръстова гора!

0
Жена прохожда след искрена молитва
Жена прохожда след искрена молитва

Жена прохожда след искрена молитва.

Родопчанка с тежък инсулт и 17 дни прекарани на легло, без да се движи и говори, живее втори живот след искрени молитви на святото място.

45-годишната Елена Сарахошева от Смолян е удивителен пример за силата на вярата и нейните чудотворни изцеления. Жената преживява същински кошмар и е на границата между живота и смъртта.

"Получих тежък мозъчен инсулт. 17 дни бях като труп, нито говорех, нито ходех, нито ядях. Наливаха ми мляко със сламка в устата. Лежах вкъщи два месеца. Реших да дойда на Кръстова гора. Когато тръгнахме, влачех крака и заеквах", споделя Елена, след като оздравява пред духовниците на Кръстова гора, пише България Днес.

В светата обител жената присъства на църковната служба, като преди това запалва кандилата в храма. След това се измива с лековитата вода на аязмото в обителтта и отпива от нея.

По-късно влиза в колата, с която пристигат заедно с три нейни приятелки и ляга на седалката. Спомня си само, че й била неудобна и изпаднала в криза.

"Не помня нищо, от този момент до сутринта съм спала. Отидохме на кръста, отец Василий ми прочете служба - молитва за здраве, постояхме на пейката зад кръста, тръгнахме и като излязох от оградата - тръгнах нормално, без да влача крака. Стигнахме до колата и вече се сбогувахме с отеца. Изведнъж му казах "Довиждане!", без да заеквам. Така продължихме да идваме, докато съвсем се излекувах", споделя щастливата смолянчанка и благодари от все сърце на Господ и Богородица.

По подобен начин чудо връхлетява и 5-годишно дете. То се излекува от заекване след молби и молитви на неговите родители също на Кръстова гора.

"Благодарение на Божията помощ детето се оправи. Аз обрекох още на първото идване, че ако то оздравее, ще донеса агне за курбан. Така и стана. Още на второто идване детето се беше оправило и аз изпълних оброка", споделя майката на малчугана Димитрия Юрукова от пазарджишкото село Мало Конаре.

Източник: България Днес
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Почивката - Просто си гледаш децата на друго място.

Харесай Дунавмост във Фейсбук