Искрен Веселинов: Омразата и агресията ме демотивираха да участвам в следващия парламент

3
Искрен Веселинов си е направил отвод като номинация за водач на листата на патриотите за Русенски район
Искрен Веселинов си е направил отвод като номинация за водач на листата на патриотите за Русенски район

Зам.-председателят на ВМРО Искрен Веселинов си е направил отвод като номинация за водач на листата на патриотите за Русенски район

Кой ще оглави листата ще стане ясно на 6 октомври, когато ще се състои заседанието на Изпълнителния комитет на ВМРО. Спрягат се имената на Галин Григоров и Траян Тотев, но окончателното решение предстои да бъде взето.

„Работих много, защото вярвам, че политиката е процес, в който ежедневно се стремиш да подобряваш поне с нещо мъничко живота на българите. Последните два парламента решително ме опровергаха! Нацията ни е поставена в състояние на вътрешна война, а омразата и агресията са печелившите изборни прийоми. Това силно ме демотивира да участвам в следващия парламент. Не мисля, че бих могъл да свърша нещо полезно там. Не бих успял да се впиша и в скандалното му ежедневие. Отчитам и търсенето на нови лица в политиката, а аз доста отдавна съм в нея. Всичко това ме накара на заседанието на Областния комитет на ВМРО да откажа номинацията за водач на русенската листа за народни представители. Ще дам път на други мои съратници – също достойни и борбени. Аз лично ще положа всички усилия, макар и от друга позиция, единствената истинска патриотична формация – ВМРО, да бъде представена в българския парламент“, заяви Веселинов, цитиран от Русе Медиа.

Той е доволен от всичко, което е свършил като депутат през изминалите години.

„Като започнем от това, че овладяхме ръста на цените, включително на тока, защитихме България от мигранти и успяхме да торпилираме Истанбулска конвенция, повишихме доходите, премахнахме фигурата на вечния длъжник и т.н. и т.н. За региона, който с гордост представлявах, успях да направя необратим проекта за магистрала между Русе и Велико Търново, инвестирахме в ремонта на много пътища, вкл. тези за София и Кубрат, стартирахме “водния проект” за 100 млн. лв, осигурих финансиране на Русенския университет за нов научно-изследователски център и т.н.“, отчита Искрен Веселинов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари