Искрен Веселинов: ИТН и партията на Стефан Янев са добре дошли в предизборна коалиция

0
ВМРО призовава за обединение на българофилите
ВМРО призовава за обединение на българофилите Снимка: Ладислав Цветков / bTV

ВМРО призовава за обединение на българофилите, съобщиха от партията преди дни

Съпредседателят на партията Искрен Веселинов обяви пред партийната телевизия, че три са приоритетите, около които политическите сили от спектъра да се обединят в обща предизборна коалиция, като разговорите ще бъдат за националната сигурност, икономически патриотизъм и демографската политика.

„Има такъв народ“ са добре дошли, партията на Стефан Янев и бившите ни партньори от „Обединени партньори“ са добре дошли“, добави Веселинов, цитиран от bTV 

Нямаме ограничения и намерения да затваряме формата. Ще обявим място за дебати и среща – всеки е добре дошъл“, посочи съпредседателят на ВМРО.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    6
    Бивш
    Искрене,Ти си бита карта и НИКОГА вече няма да седнеш на ХРАНИЛКАТА ! Гледай си здравето,защото ОНЯ от горе гледа и отсъжда според деянията ,а твоите са доста черни !
  • 10
    5
    😀😇😇😇
    Никога с ВМРО
  • 11
    4
    Мунчо
    Форматът бил отворен. Огладняхте нещо, а?
  • 17
    3
    Искрен Веселинов бил
    българофил ! Интересно ние останалите , що за аборигени сме ?
  • 17
    2
    Ку-кууууу
    Искренчо, МВРО ритуално се самоуби като стана патерица на ОПГ ГРОБ=ДПС! Повече няма да помиришете власт! И си разкарайте некадърните кадри от Областна администрация, РУО, Общински съвет и прочее длъжности! НЕКАДЪРНИ И НАГЛИ СТЕ!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари