Ирландска технологична компания набира персонал във Варна

1

200 нови работни места планира да открие ирландската компанията Immedis във Варна до края на следващата година.

Към момента във варненския офис на фирмата работят близо 100 специалисти, а причина за бързото разрастване е финансова инжекция от 25 милиона евро от инвестиционния фонд Scottish Equity Partners (SEP), която Immedis очаква да получи в следващите месеци, съобщава Moreto.net. Благодарение на предстоящата инвестиция технологичната компания се очаква да заеме едно от водещите места на световния пазар за предоставяне на данъчни и пейрол услуги.

По повод предстоящата инвестиция Рори Келъхър, изпълнителен директор на Immedis, сподели:

„Радостни сме от възможността да си партнираме със Scottish Equity Partners. Финансовата помощ и опитът на инвеститор като SEP в развиването на компании в технологичния сектор е още една предпоставка да се придвижим крачка напред в превръщането ни в световен лидер в сектора, предоставяйки инновативна технология и задълбочени познания в сферата на данъчните и пейрол услуги.“

Immedis e основана през 2016 година като част от ирландската финансова технологична група на Taxback, чиито създател – Тери Клун дава работа на над 750 души само във Варна. Ирландската фирма Immedis разработва и обслужва специализиран софтуер за администриране на възнагражденията на служителите на мултинационални компании. Клиенти на Immedis са глобални компании като Uber, Wayfair, First Derivatives, NYIT, DCC и Abbvie. През 2017 година Immedis обяви сделка по придобиването на американската международна пейрол компания Expaticore на стойност 10 милиона долара.

Като резултат от развитието компанията планира увеличаване на персонала си в България и Ирландия до 400 души в следващите 18 месеца, а кампанията по набирането на персонал във Варна вече тече активно. Фирмата дава възможност за работа и професионално развитие в сферата на данъчното законодателство, информационните технологии, програмирането, маркетинга, финансите и продажбите.

Повече за Immedis и свободните работни позиции в компанията може да научите тук.

Източник: Moreto.net
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари