Ирена Персенска: Никога не съм вземала наркотици

0
Не се чувствам добре, заяви лекарката, обвинена в трафик на мигранти
Не се чувствам добре, заяви лекарката, обвинена в трафик на мигранти Видео: bTV

Третият задържан за трафик на мигранти твърди, че военният го е принуждавал да участва в схемата

Военно-апелативният съд потвърди най-тежките мерки за неотклонение на двамата мъже, задържани заедно с бременна лекарка за превоз на четирима нелегални сирийци този месец.

Радвам се, че някой се сети, че монетата има 2 страни. Страшно съм възмутена“. Така започва разговорът с Ирена Персенска - обвинена в трафик на мигранти, излъчен по bTV.

Бременната в седмия месец жена казва, че няма общо със случая, при който тя е хваната да шофира кола с четирима нелегални сирийци, но познава част от задържаните.

Познавам хора от село Труд - бегло. Това момче Георги лично не го познавам. Само по физиономия се знаем. Знам, че той има криминални прояви."

Доктор Персенска отрича и твърденията на вътрешния министър, че е разследвана за каране под въздействието на опиати.

Никога не съм употребявала. Доброволно направих тест. Всички показатели са отрицателни. Готова съм да дам кръв и във ВМА. Винаги по всяко едно време“, казва тя.

Лекарката, която в момента е под парична гаранция, се закани, че ще търси правата си в съда.

Тя допълва, че не се чувства добре и че не е знаела напрежението да какво води.

Междувременно съдът остави под стража мъжа, с когото д-р Персенска живее на семейни начала и според обвинението е шофирал пилотна кола.

Вторият, оставен в ареста, е млад мъж, който твърди, че военният го е принуждавал да участва в схемата.

Това е по негови думи. Дали това наистина се е случило, ще се установява тепърва. Досъдебното производство е още в начален етап, ще се установява от прокурорите“, коментира адв. Иван Цветков, защитник на задържания Георги Божиков.

И аз чувам от различни места, че жената е позната на органите на реда, както и другият обвиняем – ефрейторът, предвид едно постановление за прекратяване на досъдебно производство срещу него във връзка с насилие“, обясни още той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    мм
    всички млади пият наркоман!!!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Разбрах, че си дала на всички мъже във фирмата.
- Ми нулева кръвна група съм, казаха, че мога да давам на всички.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари