iPhone 7 Plus е изчерпан ден преди да се появи в магазините

0
Доставките на по-големия размер на новия телефон на Apple са изчерпани във всички нюанси, а по-малкият iPhone 7 също е продаден в черен цвят
Доставките на по-големия размер на новия телефон на Apple са изчерпани във всички нюанси, а по-малкият iPhone 7 също е продаден в черен цвят

Първоначалните количества от iPhone 7 Plus са продадени в световен мащаб, докато Apple се подготвя да пусне своето ново устройство в магазините, съобщи Ройтерс, позовавайки се на изявление на компанията, сподели Investor.BG.

Доставките на по-големия размер на новия телефон на Apple са изчерпани във всички нюанси, а по-малкият iPhone 7 също е продаден в черен цвят.

Клиентите, които ще влязат Apple Stores в петък, няма да могат да закупят телефони на място, но ще могат да продължат да правят поръчки онлайн на желаните от тях модели.

"Искрено благодарим на нашите клиенти за проявеното търпение. Работим усилено, за да може всеки да държи своя нов iPhone в ръцете си, колкото е възможно по-бързо”, заяви говорителката на Apple Труди Мюлер.

Компанията представи своя нов телефон в Сан Франциско по-рано този месец.

Този път технологичният гигант няма да спази традицията и ще се въздържи от изнасянето на данни за продажбите през първия уикенд , твърдейки, че цифрите ще бъдат отражение по-скоро на доставките, а не на търсенето.

Източник: Investor.BG
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари