Йорданка Фандъкова няма да се кандидатира за кмет на София

1
"Това е мое решение", обяви самата Фандъкова
"Това е мое решение", обяви самата Фандъкова Снимка: БГНЕС

"Това е мое решение", обяви самата Фандъкова

На следващите местни избори Йорданка Фандъкова няма да се кандидатира за кмет на София.

Това обяви самата тя в студиото на „Събуди се” по NOVA. "Това е мое решение - взето отдавна. Много хора знаеха за него. Вече е време да бъде обявено пред всички”, посочи тя.

Във връзка с проверката на ул. „Граф Игнатиев” столичният кмет заяви: „Категорично нямаме притеснения. Това е най-проверяваният обект. Проектът е проверяван няколко пъти от прокуратурата, КПКОНПИ и МВР. Най-важното за нас беше, че през лятото дойдоха протоколите на ОЛАФ. Там се казва, че няма установени нередности”, посочи тя.

Фандъкова подчерта, че преди няколко дни е приключило делото на последна инстанция, в което има решение в полза на Столичната община срещу финансовата корекция, наложена от управляващия орган, за този проект.

За ремонта на жълтите павета столичният кмет каза, че те са „пренаредени безобразно” и затова са били поканени най-добрите експерти в страната за участие в експертен съвет.

Промените в градския транспорт

Столичният кмет отново заяви, че месечната карта за една линия ще бъде върната. Това обаче щяло да отнеме време. „Електронната система работи почти две години. Успешно е плащането с банкови карти”, заяви тя.

По думите ѝ хората възмутило решението за задължителна валидация. „Те не разбраха първо как и второ защо трябва да се валидират, след като имат карти. ЦГМ не успя да обясни, а това беше негов ангажимент”, е мнението ѝ.

Грипната вълна

По информация на директора на Столичната РЗИ Фандъкова обясни, че има покачване, но то е плавно и не е необходимо да се въвежда грипна ваканция. Към момента не е наложително и налагането на дистанционно обучение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    Браво Данче
    С удоволствие ще Ви изпратим за избиране нашия висококвалифициран, ерудиран, интелигентен, потентен, фейсбукманиак, Доктор на някакви си науки Русенски съгражданин. Той тука си КОПА, ЧУКА, Строи, руши, абе детска му работа. Но ще Ви е от полза за Софийско-Арабскотто побратимяване. Той си е АРАПЧЕ нашичкия.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари