Йордан Терзийски: Не вярваме в този служебен кабинет

0
Според депутата от ПП-ДБ в състава на служебния кабинет си личи дългата ръка на ДПС
Според депутата от ПП-ДБ в състава на служебния кабинет си личи дългата ръка на ДПС Снимка: БНТ

Според депутата от ПП-ДБ в състава на служебния кабинет си личи дългата ръка на ДПС

Наблюдаваме един служебен кабинет, в който си личи дългата ръка на ДПС, коментира в "Панорама" по БНТ депутатът от ПП-ДБ Йордан Терзийски.

"ГЕРБ не успяха да реализират шест последователни мандата и в момента, заедно с ДПС искат и ще управляват заедно чрез служебен кабинет. Ние не вярваме, че това правителство е равно отдалечено от всички партии и експертно и може да организира честни избори. Не вярваме в правителство със състав Калин Стоянов, заместникът на г-н Сарафов, г-н Малинов".

Терзийски определи като притеснително, че е оказан натиск върху главния секретар на МВР от високите нива в прокуратурата, а може би и от самия министър или и.ф. главния прокурор.

"Характерно за ГЕРБ е, когато някой министър сгафи нещо, а се разграничат от него и да го пришият към друга партия", посочи Терзийски.

Според него Делян Пеевски и Бойко Борисов са поддържали най-силно Калин Стоянов след протеста срещу ръководството на БФС и по време на преговорите за правителство. Ситуацията с главния секретар на МВР коментира така:

"Човекът, който трябва да оглави щаба за борбата с корупцията, е главният секретар, а те се освобождават от него в първия възможен момент. Това е риск".

На въпроса вярват ли от ПП-ДБ на арестуваната ръководителка на Агенция "Митници" депутатът отговори, че всеки трябва да си носи отговорността, но след като вината му бъде доказана в съда.

"Нас ни притеснява фактът, че след като тази дама започва работа и повишава разкриваемостта на наркотрафика, се случват едни такива разкрития и ни притеснява дали ДАНС няма отново да бъде използвана като бухалка преди избори".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    "|"|"|
    Йордан Терзийски, забелязваме, че при вас - от пепе-дебе вирее "споделено забравяне" - не е присъщо само на скандалния американски агент ристЮ. Служебният кабинет е легитимен по направените, инициирани и написани промени от скандалния американски агент ристЮ. Но пък самият скандален американски агент ристЮ публично си призна, че е забравил, че самият той е автор на текстовете и на инициативата за конституционните промени. Та всичко сега като служебно правителство е именно с автор ристЮ. Всички от американското пепе-дебе са в еуфория от космически големите промени, инициирани от гуруто в правото - агент ристЮ, но е изгонен от адвокатските колегии отвсякъде, но пък от много години е приютен като клошар от американската фондация "америка срещу България" и щедро го финансират.
  • 1
    1
    абе пич,
    и аз не ви вярвам, да напомня ли, как ще правите „ала-бала“ избори, но с „наше МВР“
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари