Йордан Иванов: Стяга се сватба между ГЕРБ и БСП, ще кумува ДПС

1
Това е абсолютен скандал на фона на всички проблеми и кризи след изборите, заяви депутатът от ДБ
Това е абсолютен скандал на фона на всички проблеми и кризи след изборите, заяви депутатът от ДБ Видео: NOVA

Според него модернизацията и превъоръжаването на армията трябва да бъдат приоритет

Заради хартиената бюлетина се стяга сватба между ГЕРБ и БСП, а кумуват ДПС. Това е абсолютен скандал на фона на всички проблеми и кризи след изборите. Освен това означава, че има договорка или за предсрочни избори, или за съглашателство между тях. Това каза за "Твоят ден" Йордан Иванов от "Демократична България" по NOVA.

По думите му ДБ има ясна позиция, че няма да подкрепи първия мандат. "Стои въпросът за осъзнаването на ГЕРБ за това какво сътвориха в последното десетилетие, но не виждаме такова", коментира той.

Според него модернизацията и превъоръжаването на армията трябва да бъдат приоритет, следователно бюджетът трябва да бъде завишен. Относно доклада на БНБ Иванов заяви, че мнението на експертите е, че поскъпване на стоките е невъзможно, докато левът е обвързан с еврото.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари