Инициативен комитет организира протест в Русе срещу пращането на оръжия за Украйна

8
Той е част от националния протест за мир, неутралитет и независимост
Той е част от националния протест за мир, неутралитет и независимост Снимка: Община Русе

Русе се включва в националния протест за мир, неутралитет и независимост

Инициативен комитет с председател инж. Галина Илиева организира днес граждански митинг на площад "Свобода" пред Община Русе и Областна управа Русе, срещу това да бъде прекратена всякаква военна помощ за Украйна.

Митингът е с начало 18:00 часа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    13
    Антикомунист
    Какви добряци, какви мили хорица, борци за мир, вече напират сълзи в очите ми от толкова доброта. Всъщност това са българските безродници червенопутинорусофили с объркани понятия за добро и зло отровени от руската и копейкинска пропаганда. Срам за България.....
  • -1
    12
    ревете путинопитеци
    ЛАЙНЕНЦАТА НЯКОЛКО ОТ РЕДАКЦИЙКАТА ИЛИ НЯКАКВИ НЯКОЛКО ТРОЛЧЕТА,КОИТО ТОВА ПРАВЯТ ПО ЦЯЛ ДЕН(ЦЪКАТ!) МОЖЕ ДА СИ КЛИКАТ И 100 МИНУСЧЕТА НА ПЪРВИЯ КОМЕНТИРАЩ И ДР.ПОДОБНИ,КАЗАЛИ ИСТИНАТА,ХАХА...АМА ИСТИНАТА СИ ОСТАВА ВСЕ ТАЯ,СЪЩАТА,ХАХ! ДОБРЕ ВИ ГО Е РЕКНАЛ,ЛАЙНЕНЦА,ЦВЪКАЙТЕ МИНУСЧЕТА ,АМА БРОЙЧИЦАТА ВИ Е НИКАКВА,ДАЖЕ НУЛЕВА,ХАХАХАХ! НЯМА НУЖДА ДА СЕ ХОДИ В УКРАЙНА,ТЯ И УКРАИНСКИЯТ СМЕЛ И ТВЪРД НАРОД СЕ СПРАВЯТ ОТЛИЧНО...БОРБАТА ЗА СВОБОДА СРЕЩУ БОРБАТА ЗА РУСОРОБИЯ ..РУСОРОБИЯ,ЗА КОЯТО НИКОЙ В ЕВРОПА ПОВЕЧЕ НЕ ЩЕ И ДА ЧУЕ И ЗАТОВА ПОМАГА ВСЯЧЕСКИ НА УКРАЙНА,А И САНКЦИОНИРА ТЪПАТА МИЗЕРНА РАША И ПУТИН ИМПОТЕНТНОТО ЧОВЕЧЕ,ХАХА!!!
  • 3
    11
    GGAGAG
    В.П. 14:04 | 3.5.2022 г. Броят на хората в Русе,чакащи руските освободители отново да дойдат,е достатъчно обстоятелство ,от което се определя упадъкът на града ! При това състояние на ''сивото вещество'' на жителите ,загиването на населеното мято е предопределено ! HAHAH,AБЕ,ТЪПАНАР,НИЩО НЕ ЧАКАТ,А ПОЛОВИН РУСЕ СЕ ИЗНЕСЕ НАВЪН КЪМ ЗАПАДА И ЕВРОПАТА,А НЕ КЪМ РАШАТА ЛАЙНЯНА,НЕЩО СИ СЕ ОБЪРКАЛ ЯКО! НЕ ЧАКАХА,А СЕ ИЗНЕСОХА-НА ЗАПАД! ОСТАНА НЯКАКВА ЖАЛКА И МАЛОБРОЙНА ШЛАКА,ДНЕС СЕ ВИДЯ ИСТИНАТА КОЛКО СА "МНОГО,КОЛКО СА СИЛНИ"...НЯКОЛКО СТОТАКА БЕЗПРИЗОРНИ БАБИ И ДЯДОВЦИ,НЯКОЙ ЧИЧКА И НЯКОЙ СКУЧАЕЩ МИНАВАЩ,ХАХАХ!
  • 0
    10
    ХЪРЦОЙСКА ДИВОТИЙКА
    МУХАХА,ЕДНИ ХИНТЕЛИГЕНТНИ ХЪРЦОИ СЕ ИЗСИПАЛИ ДА СЛУШКАТ ДРУГИ ОЩЕ ПО-ХИТНЕЛИТЕНТНИ ХЪРЦОИ. СНИМЧИЦАТА Е СТАРА И ОТ ДРУГО "ВЕЛИКО'' СЪБИТИЕ,НА КОЕТО Е ИМАЛО 1-2000 ДУШИ,А ДНЕС ОТЛИЧНО ВИДЯХ И ГИ ИЗКОНТРОЛИРАХ- НЯМАШЕ ПОВЕЧЕ ОТ 3 СТОТАКА ХИНТЕЛИГЕНТНИ ХЪРЦОИ,ХАХАХАХ! ВМЕСТО ДА ИЗЛИЗА ЦЕЛИЯ ИЛИ ПОЛОВИНАТА ГРАД,ДА БЛОКИРА И ДА ПРОТЕСТИРА ЗА КРЕЩЯШИЯ ,СТАР И ВЕЧЕН РУСНЕКСИ ПРОБЛЕМ ЗА ОТВРАТИТЕЛНИЯ ВЪЗДУХ...НЕ,НЯМА ГИ МИШКИТЕ,СЪБИРАМЕ СЕ 100 ЧОВЕКА И 20 АВТОМОБИЛА!! АМА СЕ ЗАГРИЖИЛИ ЗА ЛАЙНОТО ПУТКИН,ЦЯЛАТА КРЕМЪЛСКА СГАН И ИДИОТСКАТА РУСИЯ,ЗАПАЛИЛА ВОЙНА В ЕВРОПА!! СРЕЩУ КОЯТО ВОЙНА НЕ САМО НА ДУМИ,А НА ДЕЛО Е ЦЕЛИЯ ЦИВИЛИЗОВАН СВЯТ,В КОЙТО ФОРМАЛНО ИЛИ НЕ ЧЛЕНУВА И БЪЛГАРИЯТА..ИНАЧЕ ПОСЛЕДНА И СРАМ И ПОЗОР ЗА ЕС !! НО Е ВЪТРЕ,А НЕ Е СЪВЕТСКА САТРАПИЯ КАКВАТО БЕШЕ ЗА ПОЛОВИН ВЕК...НЕЩО,КОЕТО НЕ ИСКАТ ПОВЕЧЕ ЦЯЛА ИЗТОЧНА ЕВРОПА,И ОТ КОЕТО СЕ ОСВОБОДИХА,ВЕЧЕ НАД 30 ГОД. В СВОБОДА И РЕДОМ В ОТБОРАНА ДЕМОКРАЦИЯТА И ПРОГРЕСА,А И ВСЕ ПО-ВИСОКИЯ ЖИЗНЕН СТАНДАРТ!! КОМПЛЕКСИРАНИЯТ СТРАХЛИВ ,КЪРВАВ И ЛАЙНЯН ИМПОТЕНТ ПУТИН ДА ГО ДУХА,ДА ВЪРВИ ДА СЕ КЛАНЯ НА КИЛИМЧЕТО ПРЕД КИТАЙЦИТЕ,ХАХАХ...ГОВНАРИ РУСКИ,НИЩО ХУБАВО НЕ СА ДАЛИ НА СВЕТА,А САМО КРЪВ И УБИСЙТВА НА МИЛИОНИ,НАЙ-МНОГО ТЕХНИ,РУСНАЦИ,НО И ДРУГИ НАРОДИ!! ДА ГО ДУХАТ И ТЕ ВЕЧЕ ГО ДУХАТ..А УКРАЙНА ИМ РАЗМАЗВА ФАСОНА,СМЕЛА УКРАЙНА,СЛАВА НА УКРАЙНА!!!
  • 1
    9
    Твоето Име
    Live ima li nqkade?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари