Инициативата "Коледно каране" зарадва Разград

0
Дядоколедовците и джуджетата на мотори обиколиха централните улици
Дядоколедовците и джуджетата на мотори обиколиха централните улици Снимка: Садет Кърова / БТА

Дядоколедовците и джуджетата на мотори обиколиха централните улици

Мотористи, облечени в костюми на Дядо Коледа и джуджета, зарадваха малки и големи в Разград навръх Рождество Христово, предаде БТА. Ентусиастите от мотоклубовете „Лудогорски братя“ и Brothers From Hell, пременени в червените костюми на добрия белобрад старец и неговите помощници се събраха на паркинга пред джамията „Ибрахим Паша“ и създадоха празничен дух не само на децата, но и на техните родители, баби и дядовци. Всички се радваха и се снимаха с Дядоколедовците и джуджетата на мотори, а най-малките получиха и подаръчета – балони и бонбони. Лакомства имаше и за минаващите пешеходци.

Инициативата „Коледно каране“ се осъществява за поредна година. Идеята е да създадем коледно настроение у хората. Като наблюдаваме как ни се радват всички, ни доставя удоволствие", каза за Йордан Атанасов от мото клуб „Лудогорски братя“.

В коледното каране на мотори се включиха и свободни мотористи. Сред тях бяха Танер и Станимир, които обличат костюма на Дядо Коледа за първа година. Те научили за инициативата на двата разградски мотоклуба от социалните мрежи. „Решихме да се включим, за да развеселим минувачите, да поднесем усмивки на гражданите и да разнообразим ежедневието им“, споделиха те.

Облечените в костюми на белобрадия старец мотористи направиха и коледно мотошествие из централните улици на Разград. Преди това дадоха своята лепта в кутията за дарения в подкрепа на Марти.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари