Инфаркт покоси футболиста Красимир Стоянов-Чико

0
Чико бе душата и сърцето на "Септември"
Чико бе душата и сърцето на "Септември"

Футболна България загуби един от обичаните и добри състезатели - Красимир Стоянов-Чико.

Той е роден на 19 август 1970 година и е юноша на ЦСКА. От този набор са още Христо Марашлиев, Антон Димитров – Пирожката, вратарят Йордан Йорданов – Жан и други.

Чико бе душата и сърцето на Септември (София) и игра под ръководството на Павел Панов. Той е един от футболистите с най-много голови пасове за Септември.

С тима от „Красна поляна“ игра и във „В“ група, а след това стигна и до елита. Красимир е играл още в Беласица (Петрич) и швейцарския Делемонт.

Един от най-добрите му приятели приживе бе братът на Христо Стоичков - Цанко. От сутринта Стоичков-младши не може да преживее мъката по кончината на Чико, с когото играха заедно в Беласица (Петрич), информира Блиц.

"Загубих един от най-близките ми кръвни братя! Ужасно много ме боли... Много жалко, от сутринта не спирам да плача за братчето ми", сподели просълзеният Цанко Стоичков. 

"Разговарях с дъщерята на Краси, горкичката. Онзи ден е паднал у тях, получил е инфаркт. Нямаше здравословни проблеми..", добави братът на Камата.

"Постоянно се чувахме по телефона. В някои дни дори по два-три пъти. За последно, като говорихме, се разбирахме да се видим в София, а тя каква стана... Загубих човек, който обичам с цялото си сърце и душа! Краси беше много ценен човек за мен, истински брат! Загубих част от сърцето си", сподели още тъгуващият Цанко Стоичков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари