Индивидуални уроци по програмиране за деца от 1-ви до 12-ти клас стартират в Русе от 1-ви Септември

10
Индивидуални уроци по програмиране за деца от 1 до 12 клас от Advance Academy
Индивидуални уроци по програмиране за деца от 1 до 12 клас от Advance Academy

Кои сме ние: Advance Academy е най-голямата ИТ академия в Източна България, която вече 5 години организира курсове за деца и възрастни от цялата страна. Стартирала като малък start up, днес академията е една от най-разпознаваемите частни образователни институции и има стотици успешни истории и реализирани курсисти.

СТЕМ програмата: За последните 3 години, с помощта на американските си партньори Адванс Академи разработи собствена СТЕМ програма за индивидуално обучение по програмиране за деца от 1-ви до 12-ти клас, по метода “1on1”, в която един Ментор работи с един ученик, по собствена методология и със скорост съответстваща на скоростта на учене на всяко дете. Така материала се усвоява добре, няма напрежение или натиск да се бърза, нещата се обясняват колкото пъти е нужно и напредъка зависи от темпото на курсиста. Методологията е разработена да бъде интересна, като с всяко следващо занятие, учениците надграждат собствен проект, който в края на обучението става завършен продукт. Индивидуалните уроци са онлайн, с което се пести времето както на ученика, така и на родителите, а детето работи в уютна домашна обстановка.

Обучение по Scratch за деца от 1 до 4 клас в Advance Academy

Направления: Има 2 направления - за децата от 1ви до 4ти клас, индивидуални уроци по метода “1on1” по Scratch, както и за по-големите ученици от 5-ти до 12-клас, индивидуални уроци по уеб програмиране с HTML, CSS и Bootstrap.

В програмата Scratch децата създават собствени приказки, които анимират, развиват и програмират, като постепенно преминават към създаване на игри с активно управление на героите през клавиатурата и добавяне различни нива на трудност. Какво е Скрач - Scratch e платформа за програмиране за деца, преведена на български език и направена под формата на малки пъзел блокчета, които подредени в правилен ред изпълняват програмна команда.

В програмата Уеб програмиране се включва изучаването на езика HTML, на който се създават уеб страници, CSS, с чиято помощ, уеб страниците придобиват красив вид, както и фреймуърка Bootstrap, който позволява на учениците, техните уеб страници да се отварят добре на мобилни телефони.

Индивидуални <strong class='keys'>уроци</strong> по Уеб <strong class='keys'>програмиране</strong> с HTML, CSS, JavaScript за <strong class='keys'>ученици</strong> от 5 до 12 клас

Защо уменията да програмираш са все по-важни?

Програмирането става толкова важно, колкото изучаването на чужди езици. Все повече професии, актуални, търсени и добре платени, изискват знания, дори теоретични, за това как функционира Интернет, как работи софтуера и как комуникира с всички устройства, с които работим. Все по-често младежи на 22-23 вземат по-високи заплати от родителите си, тъй като имат умения, които пазарът търси.

И всичко това започва от началните години на развитие на децата. Техният интерес към програмирането трябва да се привлече с помощта на игри, занимателни подходи и да уроците да се приравнят с игри. Едва тогава, детето усвоява новите знания с удоволствие, без напрежение и принуда.

С какво индивидуалните уроци са по-добри от груповите?

В една група винаги има деца, които напредват по-бързо, а има и други които имат нужда от повече работа. И за двете групи общото обучение е предизвикателство. Индивидуалните уроци по метода “1on1” на Адванс Академи, представляват работа на един ментор с 1 дете. Уроците могат да бъдат 1, 2 или 3 пъти седмично, както и всеки ден. Могат да са сутрин, следобед, през уикенда. Целта е ученикът да се чувства уверен в това какво учи, да го прави с разбиране и да напредва със собствено темпо.

Ако искате да научите повече за Индивидуалните уроци по програмиране за деца от 1 до 12 клас можете да ни потърсите на адрес: [email protected], 088 999 0030 или на www.advanceacademy.bg

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    Анонимен
    Всичките искат да стават меки китки с лесна РаботА. много пари и да се кефят как ,,работели с ъкъл,,.иначе целите меки като градински маркуч и ръцете им вързани у задника и с издръжливост на маломерно пиле.и да се оплакват,, колко много работа са свършили,,.иначе другите са балъци.
  • 2
    2
    Гошо куче лошо
    Аз тез програмистите изобщо не ги разбирам. Това седенето на компютъра работа ли е? Работата на компютър е добре, но мъже и трябват на тая държава. Жените и те трябва да станат мъже. Казарма, боб, мръсни чорапи ...
  • 1
    1
    Гошо куче лошо
    Истинска работа трябва. Какви са тия курсове за програмисти-мрограмисти. КопаенИе, шофиранИе, чопленИе (на сеНки) и тъ нъ ..
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари