„Има такъв народ”: Компромисите са необходими, но не задължителни

0
Виктория Василева: "Време е за много други неща. Ново говорене, друг вид отношение към политиците, друго отношение на хората към институциите и на политиците към закона”
Виктория Василева: "Време е за много други неща. Ново говорене, друг вид отношение към политиците, друго отношение на хората към институциите и на политиците към закона” Видео: NOVA

С каква заявка от партията влизат в предизборната кампания?

„Мотото на нашата кампания този път е „Време е за друго”. Време е за много други неща. Ново говорене, друг вид отношение към политиците, друго отношение на хората към институциите и на политиците към закона”. Това заяви в ефира на „Здравей, България” по NOVA главният секретар на „Има такъв народ” Виктория Василева.

Тя добавя, че формирането на правителство винаги зависи от конфигурацията, която изборите определят.

„Винаги сме казвали, че такова с партиите на статуквото БСП, ДПС и ГЕРБ – няма как да се случи. Ако другите партии имат достатъчен ресурс за съставяне на правителство ще е добре”, обясни тя.

Според нея компромисите са необходими, но не са задължителни.

„Българските граждани ще имат възможност да кажат какво правителство очакват и какви хора искат да ги управляват. Всичко това на 11 юли”, казва Василева.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Почивката - Просто си гледаш децата на друго място.

Харесай Дунавмост във Фейсбук