Има по-голям проблем и той не е 14-дневната карантина

10
Жената, на която разпространявате прекрасни снимки, раздава едни от последните хубави плажове на концесии за по 20 години
Жената, на която разпространявате прекрасни снимки, раздава едни от последните хубави плажове на концесии за по 20 години

За притеснените от морето си в Гърция:

14-дневната карантина е явно дискриминационна и най-вероятно ще отпадне. Но да знаете, че тези, които искат по принцип да си стоят тук имат по-голям проблем. Жената, на която разпространявате прекрасни снимки, раздава едни от последните хубави плажове на концесии за по 20 години. Това се случва в периода, в който държавата беше блокирана. Процедурата не беше спряна и плажовете ще отидат при точните хора. Тези, които криза не ги лови.

Част от плажовете най-вероятно ще бъдат застроени. Ще им боцнат любимите чадърчета на министърката, а дотогава може и изходни визи да ни въведат.

Така че, уважаеми скандализирани от 14-дневната карантина, да знаете, че когато всичко това мине, най- вероятно и тези, които сега си стоят тук, ще искат при вас в Гърция и това няма да ви хареса.

Защото ще искат плаж. Не строеж. Не чадър. Не шезлонг. Плаж.

Има по-голям проблем и той не е 14-дневната карантина.

Генка Шикерова

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари