Илон Мъск така и не пристигна на вечеря в България

0
Новината, че милиардерът ще вечеря в белоградчишкото село Стакевци, се оказа фалшива
Новината, че милиардерът ще вечеря в белоградчишкото село Стакевци, се оказа фалшива Снимка: Фейсбук

Новината, че Илън Мъск ще вечеря в белоградчишкото село Стакевци, се оказа фалшива

Резервираната за днес маса на името на милиардера вероятно ще остане празна. Ресторантът и в този час е затворен, информира БНТ.

Сега някои от хората в Белоградчишко казват, че са очаквали този развой на събитията, други признават, че са малко разочаровани.

Така или иначе ремонтът на главния път на селото, което Илън Мъск уж щеше да посети, ще бъде ремонтиран.

"Това е пътят, водопроводът е сменен и сме в очакване на асфалтиране, но поради метеорологичната обстановка се забавяме. Това е планувано още преди да се чуе, че Илън Мъск ще дойде в Стакевци", каза Свилен Георгиев, кметски наместник на с. Стакевци.

"Мисля, че поне половината, които ми звъняха, вярваха, че ще дойде", каза инж. Борис Николов, кмет на община Белоградчик.

БНТ: Вие самият не повярвахте ли в началото?

"Аз, честно казано, не вярвах и не вярвам, че така се случват нещата. Тук не става дума за някакъв любител на природата и Белоградчик. Получи се едно раздвижване на духовете в България, понеже не ни стигат шеговитите истории в страната", добави инж. Борис Николов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    daskal
    Важното е да се прави реклама. Браво на Стакевци! Довчера и аз не бях чувал за това село. Сега за него ще говорят като за селото, в което щял бил да идва Илон Мъск. :)
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари