Илияна Раева: Катрин може много, трябва й още малко вяра

1
Катрин има класа и талант
Катрин има класа и талант

Президентът на родната Федерация по художествена гимнастика - Илиана Раева, използва социалните мрежи, за да изрази задоволството си от доброто представяне на българките в "Riga Spring 2018".

На латвийска земя Катрин Тасева стана трета в многобоя при жените, Ерика Зафирова е пета, а при девойките отборно Татяна Воложанина и Анна Келман спечелиха сребърен медал.

Днес грациите ще участват на всичките финали на отделните уреди при жените и при девойките и имат шансове за още много медали.

"Вчера първо играха девойките ни, които се състезаваха за отборна титла и взеха сребърния медал! Те не просто го взеха, а го извоюваха с изключителна игра на Таня и много силна игра на Анна! Отдавна отбор девойки на България не е взимал сребърен медал. Независимо, че отсъстваше силният отбор на Русия, нашите лъвчета и екипът на Силвия Стойнева трябва да са много, много доволни от играта на българките, с която спечелиха престижното отличие!", написа Раева в профила си във Фейсбук.

"Катрин - всички я очакваха с нетърпение. Тя смени цялата си програма. Отговорно заявявам, че тя има едни от най-силните, впечатляващи и спиращи дъха съчетания в света. Катрин се вълнуваше много за участието си в Рига. Не успя да покаже композициите си с всичките елементи и с вдъхновението, което е нейн патент. Разбираемо. Първо състезание, все още е началото на сезона, нужни са още много тренировки и къртовска работа. Поздравления за бронзовия й медал в многобоя. Независимо от това, Катрин днес показа, че при отлично и безгрешно изиграни композиции, с всички рискови и силни елементи, които днес не успя да направи, ще бъде една от основните претендентки за призовите места на стълбичката!"

"Катрин може много! Катрин има КЛАСА и ТАЛАНТ, които трябва да бъдат подчинени на много труд! Катрин знае силата си и работи вече по различен начин! Трябва и още малко време, самочувствие и вяра! А ако продължи да работи така - в кърпа са й вързани!", написа още Илиана Раева.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари