Илияна Йотова: Служебният кабинет вдигна летвата много високо

1
Президентът Радев доказа, че може да прави правителства
Президентът Радев доказа, че може да прави правителства

Служебният кабинет вдигна летвата много високо - това е оценката на вицепрезидента Илияна Йотова за работата на досегашното служебно правителство

"Президентът Радев доказа, че може да прави правителства. Успешна формула, успешен състав, различни хора, с различни убеждения, но въпреки това една невероятна спойка между тях в името на българите и на решаването на многобройните проблеми, които стояха през тези месеци.“ – коментира тя, цитирана от БНР.

„Утре президентът ще обяви състава на служебния кабинет и аз очаквам да бъде продължена линията на досегашния състав на служебния кабинет. Очаквам то да даде стабилност и сигурност на българските граждани. Всички сме наясно, че предстоят нелеки дни и аз се надявам, че тази стабилност, не само заради актуализацията на бюджета, но и заради следващите действия на служебните министри, ще бъде факт." – каза още Илияна Йотова.

„Не съм от хората, които подценяват българските граждани и смятам, че при една добра кампания, в която е обяснено как да се действа, няма да има проблеми при гласуването 2 в 1“ – коментира Илияна Йотова.

Вицепрезидентът Илияна Йотова е в Благоевград за откриването на новата учебна година в 8-мо СУ „Арсени Костенцев“, което чества своя 40-годишен юбилей.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари