Илиян Василев: Разкриването на КТБ далаверата ще освободи от плен много институции!

0
Истинският лост за изчистване на авгиевите обори на корупцията от последните години е възобновяване на разследването от ДАНС и ГДБОП на делото КТБ
Истинският лост за изчистване на авгиевите обори на корупцията от последните години е възобновяване на разследването от ДАНС и ГДБОП на делото КТБ Снимка: bTV / архив

Истинският лост за изчистване на авгиевите обори на корупцията от последните години е възобновяване на разследването от ДАНС и ГДБОП на делото КТБ

Там са и Пеевски, и Доган, и Цацаров, и Гешев, и Борисов - изобщо всички основни играчи на задкулисието.

Разкриването на КТБ далаверата, ще осветли и освободи от плен много институции /включително БНБ/ от гнили ябълки. Да не говорим, че ще открои фалша в кампанията за препиране на съвести на ДПС и ГЕРБ.

Пак кои организираха атаката, кои помогнаха /включително сред одиторите и УС на БНБ/, ролята на прокуратурата, агентите на Пеевски по сделката /оперативния щаб в хотел Берлин/, медиите, кредиторите, чийто кредити потънаха, квестори, синдици, адвокати, политици, депутати.

Това е най-голямата мафиотска мрежа у нас.

Илиян Василев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    Запознат
    Шиши (ДПС) е отговорен за разграбването и фалирането на КТБ! НО докато е под протекцията на Каскетурата всичко ще бъде потулвано. Дано Ц.В. да удържи на натиска, защото ще е ключов за разплитане на случая!
  • 4
    2
    daskal
    До 1 - Без разплитането на далаверата КТБ няма да има промяна. Който и да дойде на власт - това трябва да му е задача номер 1. Ако не се справи с това, значи всичко си е по старому. Иначе ще си преливаме от пусто в празно - ЕС така, НАТО онака, пък Северна Македония нам как си...
  • 0
    1
    Н.Ц.В.
    Аферата КТБ, няма да бъде осветена,казвам осветена,не разплетена ,НИКОГА ! Както досега,така и от сега нататък всичко ще бъде едни празни приказки ! Парите ,усвоени са много и към всички българи ,би могло да се пожелае -ЗАБРАВЕТЕ !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари