Илиян Василев: Не подценявайте Божков

2
Той играе игри на едро, заяви Василев
Той играе игри на едро, заяви Василев Снимка: Фейсбук

Той играе игри на едро, заяви Василев

"Завръщането на Васил Божков и арестуването му на летището е тест за прокуратурата. Първо, едва ли би се съгласил да се върне за да лежи в затвор, без някой да му е дал гаранция. Второ, ако го е направил, значи му предстои среща с новата стара реалност - твърде малко неща са се променили. Нищо чудно да са го примамили с обещание и нещо да се случи с него. Трето, ако го освободят - значи е постигнал договореност с Пеевски. Колко ще държи тя е друг въпрос.

Борисов е най-големия потенциален потърпевш и някой може да има интерес да държи Божков като коз. От всичко, което Божков направи - има едно, за което би трябвало да го оставят да го реализира - това е неговият музей - Отнеха му зорлем Телефонната палата, която щеше да бъде идеален музей. С условието да завещание всичко на държавата, което няма да бъде трудно да се постигне.

Откакто го гонят - прокурори и политици разграбват колекцията му като хиени.

Може да е обвиняем, може да има много грехове, но колекцията му остава като негово наследство за България. Да, придобил е много неща, вероятно по нечестен начин. Но в почти 90 процента от случаите алтернативата е била те да изчезнат зад граница.

Но не подценявайте Божков - той играе игри на едро. Алексей Петров също играеше на едро", пише Василев в социалната мрежа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари