Димо Гяуров: Митрофанова е зла леля, чист разузнавач

0
Според него обявяването на дипломати от руското посолство за персона нон грата е сериозна мярка, но е закъсняла
Според него обявяването на дипломати от руското посолство за персона нон грата е сериозна мярка, но е закъсняла Снимка: bTV, стоп кадър

„Първо трябва да си отговорим на въпроса дали госпожа Митрофанова е просто една зла леля, която има лошо отношение към България и затова си позволява да говори по този начин, или това е систематично поведение, което е наредено от Кремъл“.

Така коментира провокативните изказвания от последните седмици на руския посланик Елеонора Митрофанова бившият началник на Националната разузнавателна служба и експерт по международни отношения и отбрана Димо Гяуров пред bTV

"По думите му поведението на посланика трябва да се разглежда в контекста на последните 1 - 2 години, в които непрекъснато има напрежение между България и Русия. Самият президент Путин обяви нашата азбука за македонска", припомни Гяуров.

Според него обявяването на дипломати от руското посолство за персона нон грата е сериозна мярка, но е закъсняла.

„Съставът на руската дипломатическа мисия е в пъти по голям от съставите на отделните западни страни. От друга страна, отдавна се знае какво се занимават тези хора, те не са никакви дипломати. Те са чисти разузнавачи“, уточни бившият шеф Националната разузнавателна служба.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    darkaveng
    А не е ли по-важен въпросът дали димо е вменяем? Май не е! И защо ни го изтипосват от време на време по тв? И какво се мъчат да ни внушат - че всичките, показали се по тв с прокламации за укрите, са Идиоти! Ма ние това си го знаем! И ако искат да увеличат броя на русофилите - чрез тези успешно се справят!
  • 1
    2
    prrrrr
    Само му виж фамилията и ти става ясно: "гяур" от персийски думата означава неверник. Турците са я използвали за описание на немосюлманите, но основното дълбоко значение си остава НЕВЕРНИК.
  • 3
    1
    русенец
    Я! Ефрейторът също са го мобилизирали и хвърлили на идеологическия фронт.:) Тая политическа калинка кога започна да разбира от разузнаване?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари