"Икеа" връща онлайн продажбите в Русия

0
Купувачите претовариха онлайн платформата
Купувачите претовариха онлайн платформата

Купувачите претовариха онлайн платформата

Шведската компания за мебели "Икеа" (Ikea) възобнови продажбите на руския си сайт, след като ги бе спряла временно, предаде ТАСС, цитирана от БТА.

"Уважаеми клиенти! Вече можете да купите нашите продукти онлайн. Продажбата се осъществява, докато все още има свободни интервали за доставка или при самостоятелно транспортиране. След като бъдат обработени постъпилите заявки, ще бъдат открити нови интервали, за да може всеки да има възможност да направи покупката си", се посочва в съобщение на сайта на компанията.

"Икеа" бе спряла онлайн продажбите на стоки в Русия заради обработката на вече приети поръчки.

Компанията трябваше да започне разпродажба на сайта на 5 юли, но не го направи заради срив на сайта. Тя бе подновена снощи, но купувачите се сблъскаха с претоварване на платформата.

На 3 март компанията "Интер Икеа" (Inter Ikea) обяви, че прекратява бизнес дейността си в Русия и Беларус. На 15 юни групата съобщи, че "Икеа" продава четири завода в Русия и замразява бизнеса на дребно, което доведе до намаляване на броя на служителите, но търговските центрове "Мега" продължават да работят.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    Калоян
    Шибани капиталисти са това.... големи и гръмки слова НИЕ СЕ ИЗТЕГЛЯМЕ, МАХАМЕ СЕ ЗАРАДИ ВОЙНАТА и хоп някоя далавера, дали име ще сменят, дали чрез подставено лице, работата продължава
  • 0
    1
    Аз
    Уплашиха се от сарматите май? А у нас кога?SUAJY
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари