IKEA: Без платен болничен за неваксинираните служители

0
Търговският гигант призна, че темата е щекотлива, но посочи, че политиката на компанията трябва да се променя спрямо обстоятелствата
Търговският гигант призна, че темата е щекотлива, но посочи, че политиката на компанията трябва да се променя спрямо обстоятелствата Снимка: Marimi Kishimoto

IKEA преустановява платеният болничен за неваксинирания си персонал във Великобритания, ако се наложи поставяне под карантина на служителите.

Компанията става една от многото, които променят правилата си за работниците, които отказват да се ваксинират срещу COVID-19, пише FrogNews.

Търговският гигант призна, че темата е щекотлива, но посочи, че политиката на компанията трябва да се променя спрямо обстоятелствата.

От тази седмица същото направиха и от американската компания Wessex Water. Отвъд океана редица фирми започнаха да налагат ограничения за персонала си, който отказва да се ваксинира срещу COVID-19. Решението идва на фона на вълната от Омикрон - значително по-заразния вариант на коронавируса, който доведе до ръба редица сектори заради големия брой карантиниран персонал.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари