"Играорци" и ансамбъл "Българе" танцуват на една сцена довечера в Русе

4
На сцената в Доходното здание ще излязат 150 танцьори по повод 16-тия рожден ден на "Играорци"
На сцената в Доходното здание ще излязат 150 танцьори по повод 16-тия рожден ден на "Играорци" Снимка: Играорци

На сцената в Доходното здание ще излязат 150 танцьори по повод 16-тия рожден ден на "Играорци"

Незабравим спектакъл подготвя Танцова школа „Играорци“ по повод своя 16-ти рожден ден.

На 12 декември 2022 година от 19:00 часа в Доходно здание всички приятели и почитатели ще видят чисто нова програма, чиято премиера ще се състои на голямата сцена. Специален гост на събитието е Националният фолклорен ансамбъл „Българе“, създаден от хореографа Христо Димитров. Ансамбълът е реализирал неповторими спектакли и над 3000 концерта в България и по света.

Самият концерт в Русе е под надслов „Играорци и приятели“ и в него ще вземат участие ученици от НУИ „Проф. Веселин Стоянов“ от специалност „Народно пеене“.

На сцената в Доходното здание ще излязат 150 танцьори, които ще направят съпричастна публиката с неповторимостта и красотата на българския фолклор.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    nsd
    "Играорци" и ансамбъл "Българе" на една сцена довечера в Русе" .... журнале, питам .... на една сцена ама какво за тези два ансамбъла?! Какво на една сцена?! Кога ще се научите на български език?! Все едно да напишете: "дунавпрост и б0йк0 с кюлчетата довечера"?! Разбирате ли безмислените си заглавия?!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари