"Йесмените" не могат да направят разлика между Съветски и Европейски съюз

5
И сега позволяват да ни купят мнението срещу евросубсидии, коментира Илиян Василев
И сега позволяват да ни купят мнението срещу евросубсидии, коментира Илиян Василев

И сега позволяват да ни купят мнението срещу евросубсидии, коментира Илиян Василев

Въпросите, които не се задават у нас - ако ЕС губи конкурентноспособност с темповете, които предвещават тежки дни за бъдещето на съюза, а България пък губи същата конкуретноспособност в рамките на губещ съюз - каква трябва да бъде политиката ни към ЕС. Причина за тези провали в ЕС е тоталната намесата на държавата, на дирижизма - размера на държавната помощ е на безпрецедентни равнища и излизането от нея става много бавно. Амбициите в сферата на климата и енергетиката допълнително ограничават перспективите - струват прекалено много и ще струват още повече, а ползите са разтеглени във времето и все по-условни. Тема увод към големите въпроси, които трябва да определят отношението ни и изборите ни на следващите европейски избори.

За съжаление у нас "йесмени" са много и не могат да направят разликата между Съветски и Европейски съюз. И сега позволяват да ни купят мнението срещу евросубсидии.

За това казвам - моите уважения към ППДБ, но са далеч от това, което ще изисквам от моят кандидат за депутат в европарламента. И следващите избори ще бъдат особено трудни за тях, ако продължат по същата линия на субсидиите преди всичко.

Илиян Василев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Yes
    Yes,yes
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари