Йенс Столтенберг: Съществува реална опасност Владимир Путин да не спре в Украйна

1
Генералният секретар на НАТО подчерта необходимостта от продължаване на военната помощ за Киев
Генералният секретар на НАТО подчерта необходимостта от продължаване на военната помощ за Киев Снимка: БТА / АП

Генералният секретар на НАТО подчерта необходимостта от продължаване на военната помощ за Киев

В случай, че Русия спечели войната в Украйна, съществува "реална опасност" руският президент Владимир Путин да не спре дотам, предупреди генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг, цитиран от Франс прес и БТА.

"Ако Путин спечели в Украйна, има реална опасност агресията му да не спре дотам", заяви пред медиите генералният секретар, като подчерта необходимостта от продължаване на военната помощ за Киев. "Нашата подкрепа не е благотворителност, това е инвестиция в нашата сигурност", добави той в момент, когато руският президент Владимир Путин заяви от Москва, че руските сили подобряват позициите си по почти цялата фронтова линия в Украйна.

"Спирането на военната помощ за Украйна само ще удължи войната, а няма да ѝ сложи край", предупреди Столтенберг. "Единственият начин за постигане на траен и справедлив мир е да бъде убеден руският президент Путин, че няма да спечели на бойното поле", добави той.

"А единственият начин да се уверим, че президентът Путин ще разбере, че няма да спечели на бойното поле, е да продължим да подкрепяме Украйна", подчерта генералният секретар на НАТО.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    33
    daskal
    Нямам търпение да дойдат братушките и да ги посрещна на Дунав мост със събути потури!
  • 0
    32
    До Русенец
    Кои комунисти бе, фекалче миризливо ? ДеСил Терзиев ? Христо Иванов-Бойкикев ? Кирчо Простото ? Асен Ококорения Гей ? Кои от всичките комунисти ? Нали тия ти плащат надницата, че да изкараш деня бре, тролче некъпано ?
  • -1
    31
    До Русенец
    И днес ли заработваш тролския надник от посолствоТО, фекалче миризливо ? Добре е да се знаят истинските факти: Русия беше стигнала до Киев с танковете преди мирните преговори в Истанбул, провалени от оня ингилизки палячо Борката Джонсън. В момента Русия натиква укрите в кучи гъз след тоталния провал на 'контранаступа', а САЩ и ЕС привършват с помощите за Зеленчук. Помощта за Украйна в ЮС сената е блокирана, а ЕС привърши боеприпасите леко. Един съвет, фекалчо-русенец: намери си някаква работа, че скоро спират тролския бюджет и ставаш излишен ха ха ха
  • -1
    30
    до 29
    Съгласен съм, обаче да избият и дебилите.:) Значи не можеш да ми отговориш. Уф, ама и аз какво се занимавам с тъпанар?! Аре, беги !:) И да си жив и здрав, другарю!:)))
  • 3
    29
    Русенец
    Наистина вече съм сигурен, че всички комунисти трябва да бъдете избити до крак.Заедно с отрочетата си.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари